Divendres, 26 febrer 2021
11.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 06 JUNY 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui obrim el magazine informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar explicant-vos, que una vintena de menors estrangers no acompanyats comencen avui un campus esportiu i de formació hotelera a Lloret. L’acció s’emmarca en un conveni de col·laboració entre la Fundació Climent Guitart, la Fundació Barça i la Direcció General d’Atenció a la Infància i a l’Adolescència.

La seu central és l’hotel Guitart i, al llarg d’aquests dies, els joves rebran una doble formació, esportiva i professional. Des de la Fundació del Barça, es farà servir el futbol per a promoure valors, mentre que des de la Fundació Climent Guitart es formarà aquests MENA en l’àmbit hoteler. La majoria d’aquests joves són del Marroc i majors d’edat, perquè el procés amb els MENA va més enllà dels 18 anys. A més, tots ells es troben, actualment, vivint en diferents parts de Catalunya.

Entrevista a Cristina Cabañas, presidenta de la fundació Guitart, per saber detalls d’aquesta acció formativa emmarcada en un conveni de col·laboració per promoure valors esportius i professionals en el sector d’hostaleria

Entrevista a alumnes i familiars de l’escola Immaculada Concepció, per conèixer un projecte que ha dut a terme alumnes de 6è de primària que han entrevistat els seus avis per poder fer una mirada al passat i entendre millor el món que ens envolta.

Avui sabem amb detall quines són les activitats que es duen a terme aquest cap de setmana Lloret de Mar amb motiu del programa “Catalunya, Hola Família” i recordem en què consisteix l’acte que avui organitza l’Arxiu, en què presenta el butlletí SESMOND i el fons Adler.

Entrevista a Joan Moret, president del Cine Club Adler, perquè avui hi ha la projecció de la pel·lícula xilena TARDE PARA MORIR JOVEN.

Finalment donem a conèixer unes quantes propostes del cap de setmana: com un taller de jocs de taula a la Biblioteca, la sortida del Centre Excursionista per la ruta del Ter i el torneig d’escacs, diumenge al Puntet.

Darrers Programes

Avui destaquem que es vacunen 90 persones grans amb dependència al dia de mitjana a Lloret de...
Avui parlem del seminari virtual que organitza el Servei d'Ocupació Municipal, el SOM, per a nous emprenedors que...
Avui avancem que Viajeros Callejeros i Optica'm exposaran les seves experiències d'èxit, demà divendres. Totes dues empreses...
Dylan Calabria, que va néixer atrapat en un cos de dona, és la primera persona trans que...
Avui fem balanç del Centre de Distribució d'Aliments i sabem com està el projecte per traslladar-lo a...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Bon Dia Bona Hora – 26 Febrer 2021

Avui destaquem que es vacunen 90 persones grans amb dependència al dia de mitjana a Lloret de Mar. Ho fan al CAP...

Tertúlia Ciutadana – 25 Febrer 2021

Avui parlem del seminari virtual que organitza el Servei d'Ocupació Municipal, el SOM, per a nous emprenedors que vulguin impulsar els seus negocis...

Bon Dia Bona Hora – 25 Febrer 2021

Avui avancem que Viajeros Callejeros i Optica'm exposaran les seves experiències d'èxit, demà divendres. Totes dues empreses participaran en un seminari virtual...

Amb veu pròpia – Dylan Calabria

Dylan Calabria, que va néixer atrapat en un cos de dona, és la primera persona trans que ha aconseguit fer el canvi...