24.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 06 MAIG 2016

Expliquem que Lloret acomiada avui l’artista Joan Sala i Gascons, mort als 62 anys, després d’una llarga malaltia. Aquesta tarda, a les 4, enterren qui va ser marit de l’exregidora d’ICV, Rosa Maria Santamaria. Nascut a Lloret, Joan Sala i Gascons era un gran amant de la natura i la cultura. Al llarg de la seva vida va escriure diversos llibres, com “Els meus fills”, “La vida penjada d’un fil”, “Poemes d’ahir” o “Libreta de un soldado de artillería”. Però era conegut, sobretot, per la seva faceta de pintor, tant comercial com artístic. Treballava pintant parets i dedicava el seu temps lliure a pintar quadres perquè, segons deia, ho necessitava per poder viure i comunicar-se amb els altres. Va formar part del Col·lectiu de Pintors i de l’Associació Popular d’Amics de la Cultura, l’APAC.

Entrevista a Georgi Petkov, esportista, per parlar del campionat nacional d’Street Work Out, que hi ha aquest dissabte.

Entrevista a Josua Pérez, president del C.H.Lloret, que comenta el partit decisiu a què s’enfronta dissabte l’equip d’OK Lliga contra l’Alcoy.

Explicem també l’homenatge que es fa avui a Blanes a Josep Maria Forn, pels 50 anys de LA PIEL QUEMADA, rodada sobretot en escenaris lloretencs. L’acte compta amb presència institucional de l’Ajuntament, en concret, del regidor Albert Robert.

Entrevista a Anna Peña, guia turística, per saber en que consisteix la gimcana sobre El Tresor del Pirata Pocapor que es fa cada dissabte del mes de maig als Jardins de Santa Clotilde.

Entrevista a Conxa Alferez, membre dels Amics de la Música, que dona detalls d’un concert que acull avui a les vuit del vespre la parroquia amb 45 cantaires de França.

Entrevista a Miriam Benhsaim, membre de l’Assemblea de Joves, per parlar d’una xerrada prevista per avui sobre la vaga convocada per les treballadores de Movistar.

Darrers Programes

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA