Dijous, 21 gener 2021
14.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 06 MARÇ 2020

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Obrim el programa informatiu matinal de Nova Ràdio Lloret, aquest divendres, digen que Lloret de Mar es compromet a treballar per la declaració d’emergència climàtica. El punt, aprovat en l’últim ple, es va presentar en forma de moció per part d’ERC i va rebre el suport de tots els partits, amb les esmenes de Ciutadans i Lloret En Comú.

Amb aquest compromís, es preveu que s’estableixin les mesures necessàries per eliminar els gasos d’efecte hivernacle abans del 2040 i que s’aposti per una energia 100% renovable. A més, també hi ha la voluntat d’iniciar l’adaptació del municipi a la crisi climàtica per poder combatre l’increment de la temperatura global, les onades de calor, l’augment del nivell del mar o la irregularitat de les precipitacions. Altres mesures són apostar per una mobilitat sostenible, amb nous espais pels vianants, evitant la presència de transports altament contaminants, així com potenciar l’educació ambiental i l’hàbit del reciclatge.

Entrevista a Albert Ferràndez, regidor d’ERC i a Marina Nicolás, regidora de Medi Ambient, de Junts per Lloret, per saber els detalls d’aquest compromís i les seves mesures.

Donem un seguit de recomanacions bàsiques d’higiene per prevenir el contagi del coronavirus, difoses des de Salut, tot i que a data d’avui no hi ha cap cas a Lloret. Aquest diumenge és 8 de març, Dia Internacional de la Dona. Lloret de Mar commemora aquesta jornada reivindicativa amb diverses activitats programades al llarg de tot el mes. La majoria, però, es concentren aquest cap de setmana. Les repassem.

En esports, sabem quines són les cites més destacades del cap de setmana i també recordarem que el Club d’Atletisme La Sansi organitza un entrenament per preparar la Trail de Lloret de Mar.

Entrevista a Sheetal Mavlankar, responsable de la conferència “Increíbles mujeres de la India”, anirà a càrrec de cinc dones del Club de Lectura Fàcil. Començarà a les 7 de la tarda, a la sala polivalent de la Biblioteca.

Fem un repàs d’altres activitats d’aquest divendres com la xerrada del periodista Antoni Bassas al Club Marina Casinet o la representació de ‘Rostoll Cremat’, aquesta nit, a les 9, al Teatre de Lloret, i fem una mirada al cap de setmana, que arriba farcit de propostes com la sessió del Racó dels contes amb el relat “Princeses de veritat”, la presentació del nou número de la revista “La dona dels nassos”, la visita teatralitzada a la Casa Museu Can Font, l’Aplec dels Perdons i la visita guiada als Jardins de Santa Clotilde.

Darrers Programes

Avui parlem del procés participatiu per decidir com ha de ser la mobilitat al passeig, es comenta la...
Avui coneixem l’opinió d’algunes entitats sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim. Recordem que...
En 'Carlus' Cardona té 83 anys i encara recorda tots els detalls de la seva època de futbolista.
Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Tertúlia Ciutadana – 21 Gener 2021

Avui parlem del procés participatiu per decidir com ha de ser la mobilitat al passeig, es comenta la crida que ha fet Max...

Bon Dia Bona Hora – 21 Gener 2021

Avui coneixem l’opinió d’algunes entitats sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim. Recordem que fa uns dies l’Ajuntament va...

Amb veu pròpia – ‘Carlus’ Cardona

En 'Carlus' Cardona té 83 anys i encara recorda tots els detalls de la seva època de futbolista.

Curem-nos en salut – 19 Gener 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació.  Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...