Dimecres, 20 gener 2021
10.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 07 ABRIL 2020

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Comença l’informatiu matinal Bon Dia Bona Hora informant sobre les residències de gent gran que són un dels sectors més afectats pel coronavirus. Les persones grans, que sovint tenen patologies prèvies o una salut feble, són un dels sectors més vulnerables davant de la Covid-19. Per això totes les residències que acullen aquests usuaris han extremat molt les precaucions per intentar que no es contagiïn.

Entrevista a Mamen Brujas, administrativa del grup Continental, per saber com estan passant aquests dies des de la residència de gent gran que gestionen. La resta de serveis estan tancats.

Entrevista a Carles Bueno, tècnic de la Tarda Jove, per conèixer les iniciatives dels projectes Tarda Jove, Salut Jove i el Servei de Mediació, que aquests dies s’estan coordinant per poder donar resposta a les necessitats dels seus usuaris tot i l’excepcionalitat del moment.

Entrevista a Jordi Fornaguera, president de l’AMPA de l’Esteve Carles, perquè l’escola ha entregat material sanitari a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Entrevista a Maria Puig i Ferrer, presidenta de Dipsalut, sobre el nou telèfon de teleassistència que han habilitat mentre duri l’estat d’emergència.

Entrevista a  Albert Robert, regidor del Teatre Municipal, perquè l’equipament projectarà demà a la tarda el documental “Teatre i perfum”. Serà a les set de la tarda a través de la plataforma Youtube.

Finalment us expliquem de quina manera podem compensar la falta de vitamina D deguda al confinament.

Darrers Programes

Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.
Iniciem setmana parlant amb César Martínez, nou cap de la policia local de Lloret de Mar. Fins...
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix...
El contingut de la primera hora el forma les poesies que recita Lourdes Roca i la informació que ens...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Curem-nos en salut – 19 Gener 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació.  Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...

Bon Dia Bona Hora – 19 Gener 2021

Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les vacunes contra la Covid-19. El...

Lloret Esportiu – 18 Gener 2021

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

Bon Dia Bona Hora – 18 Gener 2021

Iniciem setmana parlant amb César Martínez, nou cap de la policia local de Lloret de Mar. Fins ara César Martínez era sotsinspector...