4.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 07 AGOST 2020

A les portes del cap de setmana us avancem que la unitat de BTT de la Policia de Lloret ha fet més de 100 intervencions en el primer semestre de l’any. Les principals actuacions han estat per resoldre conflictes veïnals i petits furts. Recordem que la unitat va entrar en funcionament a principis d’any i està formada […]

A les portes del cap de setmana us avancem que la unitat de BTT de la Policia de Lloret ha fet més de 100 intervencions en el primer semestre de l’any. Les principals actuacions han estat per resoldre conflictes veïnals i petits furts. Recordem que la unitat va entrar en funcionament a principis d’any i està formada per quatre efectius que patrullen en torns. El principal àmbit d’actuació és el nucli antic i el front marítim. Entre les seves funcions hi ha la vigilància i el servei de proximitat a les zones comercials, turístiques i de vianants, per fer complir les ordenances municipals.Cal destacar que, en aquest temps, han fet molta tasca assistencial, com el repartiment de targetes menjador i el control dels confinaments en la primera etapa de la pandèmia. Lloret de Mar, Llançà i Platja d’Aro són els únics municipis de les comarques gironines que disposen d’una unitat de BTT especialitzada en els seus serveis policials. Ampliem la informació amb Jordi Sais, regidor de Seguretat Ciutadana.

D’altra banda, expliquem que Luna Fernández i Lucía Corbacho han rebut aquesta setmana el reconeixement de l’Ajuntament de Lloret per haver guanyat la beca de la fundació Amancio Ortega. Es tracta de dues alumnes de currículum brillant i que dominen l’anglès, que han estat seleccionades entre 600 estudiants de tot l’Estat espanyol.

Després, ens farem ressò de l’acte que organitza Òmnium a Lloret, aquest dissabte, dins de la campanya titulada “Òmnium en Ruta”. Passa aquests dies per diferents municipis per reflexionar sobre l’actualitat de Catalunya i l’Estat espanyol. Escoltem la portaveu de l’entitat, Gràcia Ferrer.

En esports, parlem de l’equip sènior del Club Tennis Lloret, que ha assolit l’ascens a la Segona Divisió. És un conjunt que es va formar aquest passat curs. Escoltem les declaracions del capità, Marcos Albano, que s’ha mostrat molt content per haver assolit aquest objectiu.

I acabem fent un repàs a l’agenda musical del cap de setmana, que arriba farcida de concerts, i a les propostes del Museu Obert de Lloret, amb diverses visites guiades i teatralitzades pel patrimoni de la vila.

Darrers Programes