Dissabte, 23 gener 2021
12.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 07 JULIOL 2017

Rubén Yáñez assegura que ser porter del Reial Madrid és un somni fet realitat.

Aprofitant que passa uns dies de vacances a Lloret, hem tingut l’oportunitat de poder entrevistar Rubén Yáñez. Ens ha explicat com és la seva vida a Primera Divisió, com a tercer porter del Reial Madrid, com són els seus companys d’equip, com Ronaldo i companyia, i què fa per concentrar-se en el camp quan sent totes les mirades en els jugadors.

També ha explicat que troba molt a faltar Lloret i la seva platja, i que s’hi escapa quan pot.

Entrevista a Rubén Yáñez, futbolista professional lloretenc. tercer porter del Reial Madrid que explica la seva experiència a la primera divisió de futbol.

Avui coneixem les novetats que trobem aquest estiu a la sorra de les platges de Lloret. Tant al centre com a Fenals s’han renovat els miniclubs, on s’atenen els nens durant una estona, i s’hi fan tallers postpart. Escoltem a Eli Keegan, gerent de Lloret Turisme, que donarà xifres dels usuaris que fan servir aquestes activitats de dinamització al litoral de la vila.

També escoltem a Montse Belisario, directora del Lloret Convent ion Beureu, per saber en què ha consistit l’estada a Sevilla, on Lloret hi ha fet un taller de turisme de congressos d’àmbit internacional.

Expliquem en què consisteix una activitat que es fa dissabte i diumenge a les platges de Lloret per evitar ofegaments a les zones de bany. En parlem amb José Palacios, de l’organització Bandera Azul.

Ahir es va presentar la Night Trail, que es farà el proper 15 de juliol. S’hi esperen uns 700 participants. Escoltem els diferents organitzadors, com el regidor Joan Bernat, i els esportistes Àngel Mullera i Jonathan Romeo.

També destaquem que dissabte ve a Lloret la cobla Vila de la Jonquera a oferir l’audició de sardanes i recordem la resta de l’agenda pel cap de setmana, marcada per la travessia a la badia, el Mulla’t per l’esclerosi o el Clon Festival.

Darrers Programes

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa...
Avui ens acompanya el representant de la religió Islàmica a Lloret de Mar, Youseff Lyoussi.
La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de...
Aquest divendres us expliquem que ja fa un any que Lloret de Mar va viure el temporal...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Religió Catòlica – 23 Gener 2021

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa realitzant una pregunta a correu@novaradiolloret.org

Religió Islàmica – 23 Gener 2021

Avui ens acompanya el representant de la religió Islàmica a Lloret de Mar, Youseff Lyoussi. Participa realitzant una pregunta a...

La Llista – El millor de la setmana

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de la setmana.