8.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 07 JULIOL 2020

Dimarts de ronda de portaveus,desprès del ple municipal d’ahir per la tarda on es va anunciar que l’Ajuntament es presentarà com a acusació popular en el cas de l’agressió sexual que va haver-hi a Lloret divendres passat. La regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez, ha recordat que Lloret va ser declarat municipi feminista i, com a tal, ha de vetllar perquè els carrers del municipi siguin segurs.

Com que ahir va haver-hi ple, avui fem ronda de portaveus per conèixer l’opinió de tots els grups municipals. Els preguntarem pel codi ètic i de bon govern que es va aprovar a la sessió d’ahir. També volem saber què pensen sobre la moció del PSC, que va rebre el suport de tots els grups, que preveu que es faci un seguiment de totes les mocions que s’aprovin al ple.

També expliquem que aquest dijous comencen les caminades a les platges de Fenals i Santa Cristina que organitza al llarg de l’estiu el Casal Municipal de la Gent Gran. En donem tots els detalls sentint la regidora Arantxa Jiménez.

Avui comença el Lloret Summer Outdoor Festival amb un espectacle de circ titulat “Flow Papagayo”. Anirà a càrrec de la companyia catalana Mumusic Circus i escoltem el que n’explica la mànager, Daphné Malherbe.

Finalment comentem que ahir es va presentar un altre festival: Som de Mar. Es farà als Jardins de Santa Clotilde del 23 al 30 d’agost i comptarà amb artistes com Ramon Mirabet, Judit Neddermann, El Pot Petit o Fel Faixedas.

Darrers Programes