5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 07 JUNY 2017

Lloret edita un mapa amb les rutes que més demanen els turistes. Tots els itineraris, que són circulars -amb sortida i arribada a Lloret- es poden fer en un matí o bé al llarg d’un dia. Entrevistem Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, sobre aquesta qüestió.

Aquest dissabte desembarca el capità Barba Roja a Lloret. L’acompanyaran els seus arreplegats i un seguit d’artistes, i plegats donaran el tret de sortida a la Fira Pirata. Parlem d’aquesta primera edició, amb un dels organitzadors, Ramon Fornors.

Un dia més abordem els Pressupostos Participats, per conèixer les propostes de la zona centre, de Can Sabata i del Rieral. I escoltem un parell de veïns, que ens expliquem perquè voten. El termini és obert i es tanca el 15 de juny.

A la segona part, expliquem tots els detalls del Dia Internacional dels Arxius. És aquest divendres i enguany té un especial protagonisme l’Estevet Fàbregas i Barri. Escoltem la regidora Baltrons i entrevistem l’arxiver municipal, Quim Daban.

I per acabar, sabem en què consisteix la prova de resistència de BTT, de dissabte a la tarda, al passeig de Cúllar. L’organitza la penya ciclista. En parlem amb el seu president, Raúl Gallego.

Darrers Programes

L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial. Un espai realitzat per Albert Batlle.
L'espai de la Parròquia de Lloret
El magazine del Bisbat de Girona
El magazine que tracta el món cultural

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA