10.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 07 JUNY 2018

Avui expliquem que Lloret de Mar comptarà, per primera vegada, amb un postgrau sobre gestió turística. Aquesta formació, adaptada a les necessitats del sector, s’ha presentat aquest dimecres davant d’una vintena d’empresaris de la vila. El postgrau, reconegut per la Universidad Alfonso X El Sabio, és fruit d’un conveni entre el gremi d’hostaleria i l’empresa mallorquina Forempresa. […]

Avui expliquem que Lloret de Mar comptarà, per primera vegada, amb un postgrau sobre gestió turística. Aquesta formació, adaptada a les necessitats del sector, s’ha presentat aquest dimecres davant d’una vintena d’empresaris de la vila.

El postgrau, reconegut per la Universidad Alfonso X El Sabio, és fruit d’un conveni entre el gremi d’hostaleria i l’empresa mallorquina Forempresa. Les classes, adreçades a professionals turístics, es duran a terme a partir del mes de novembre a les instal·lacions de l’hotel Evenia.

El postgrau s’impartirà durant 4 mesos. Seran 150 hores de formació, que permetran obtenir aquesta titulació universitària, centrada en direcció, marketing, recursos humans, noves tecnologies o aspectes legals al voltant de la gestió turística. El postgrau té un preu de 2.800 euros. Les inscripcions ja estan obertes.

Escoltem declaracions de l’alcalde de Lloret Jaume Dulsat, del president del Gremi d’Hostaleria, Enric Dotras i del representant de Forempresa i president de la PIME de Mallorca, Jordi Mora.

Escoltem alguns dels 14 regidors de 10 i 11 anys, de l’Ajuntament dels Infants, que a dos quarts de 10 del matí celebra la sessió del ple final. La trobada, que es fa al teatre, preveu aprovar la proposta de millora de les zones verdes.

Entrevista a Quim Daban, arxiver Municipal, per saber com s’ha previst a Lloret el Dia Internacional dels Arxius. Entre divendres i dissabte, es presenta el nou Sesmond, així com el llibre de Jordi Soliguer, dedicat a Esteve Fàbregas. A més, l’arxiu ofereix jornada de portes obertes amb visita guiada.

Entrevista a Pere Muñoz, president del Rotary Club, per parlar del torneig solidari de pàdel en favor de l’autisme que es disputa aquest cap de setmana a Lloret de Mar.

Ens fem ressò de la presentació del CD de la Cantata de Randa. És avui, a les 8 del vespre, a la Sala Polivalent de la Biblioteca. Escoltem els seus creadors, l’artista lloretenca Neus Dalmau i el compositor i director d’orquestra Salvador Brotons.

Entrevista a Tono Basi, organitzador del Festival de Guitarra del Mediterrani, el primer concert és aquesta nit, a partir de les 9, a l’església de Sant Romà.

Darrers Programes

Lloret Esportiu – 28 Novembre 2022

Cocodril Club – 27 Novembre 2022

Ràdio Box – 26 Novembre 2022