6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 07 MAIG 2019

Avui obrim el magazine informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar explicant-vos, que torna a Lloret de Mar el Formula Weekend amb tres jornades dedicades als amants del motor. L’esdeveniment, que arriba a la setena edició, tornarà a coincidir amb el Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1, que se celebrarà al circuit barceloní de Montmeló. 

Les activitats del Formula Weekend comencen aquest divendres i s’allarguen fins diumenge. Com sempre, hi haurà diferents propostes com el Motor Show, conducció de vehicles o exposició de cotxes esportius i de competició. A més, també hi haurà la possibilitat de pilotar karts i viure l’experiència de conduir un cotxe d’alta velocitat a través de simuladors. A diferència de la passada edició, aquest any es tornarà a fer coincidir la cita amb la Night Shopping, que es durà a terme aquest divendres. Es tracta d’un esdeveniment en què les botigues i establiments poden obrir fins a dos quarts d’una de la matinada.

Entrevista a Pep Andreu, organitzador del Birrasana, per valorar la novena edició del festival celebrada el passat cap de setmana, tot seguit, parlem amb Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, per saber com es presenta el Formula Weekend amb tres jornades dedicades als amants del motor.

Entrevista a Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau, que explica la participació en un workshop a Benidorm. La cita ha estat impulsada per WorldWide Events i ha comptat amb la participació de 200 proveïdors i 200 compradors provinents d’arreu del continent.

Entrevista a Margarita Rodríguez, coordinadora del Casal Municipal de la Gent Gran, per parlar de l’exposició “Gent Gran Activa”, en què es donaran a conèixer els treballs que han fet els membres del Casal Municipal de la Gent Gran al llarg del curs, amb els diferents tallers que hi ha disponibles.

Entrevista a Xavi Marina, organitzador de la tercera edició de la Costa Brava Sup Race, que es disputarà aquest dissabte a Lloret, una travessa de Paddle Surf, modalitat que consisteix a navegar sobre una taula de surf amb l’ajuda d’un rem.

Acabem explicant que avui hi ha recollida de firmes de l’associació Catalunya contra el Càncer a l’Hospital Comarcal de La Selva, a Blanes. L’objectiu es demanar que s’incrementin els recursos per a la investigació d’aquesta malaltia.

Darrers Programes