14.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 07 MAIG 2020

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Obrim el magazine informatiu de Nova Ràdio Lloret explicant que Lloret controlarà l’aforament de les platges i les dividirà per sectors per a gent gran, famílies i adults. Així ho ha afirmat l’alcalde Jaume Dulsat, qui ha avançat, aquest dimecres en una roda de premsa, que l’aforament permès anirà variant en funció de l’evolució de la pandèmia. Per controlar l’accés hi haurà Agents Cívics i treballadors de Protecció Civil. A la sorra també hi haurà un reforç dels socorristes i altres treballadors. Per tal de poder donar resposta a les necessitats, l’Ajuntament reforçarà el personal de la platja i l’ampliarà a 35 efectius repartits entre les platges.

Per altra part, avui és dijous i la Taula Gironina de Turisme organitza debat virtual, centrat en els mercats emissors del territori. Es tracta de la 5a webinar consecutiva. En parlem amb el lloretenc Jordi Martí, president de la taula.

També escoltem uns quants esportistes d’elit, per saber com s’organitzen aquests dies de desconfinament per entrenar-se i no perdre el seu excel·lent i necessari estat de forma.

Tot seguit, donem pas a Katrien Verduin. És usuària habitual dels voluntaris de Jovent Solidari, els que cada setmana li fan la compra d’alimentació. És mare d’una nena malalta, la Yaiza, que necessita un transplantement de medul·la, i plegades constitueixen un dels grups de risc.

Al programa d’avui també recordem altres informacions d’interès.

Darrers Programes