5.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 07 MARÇ 2018

Avui expliquem que l’Ajuntament subvenciona la contractació d’aturats i ajuda a obrir nous negocis a Lloret. Després de la prova pilot de l’any passat, el departament de Promoció Econòmica i Comerç ha engegat una línia de subvencions per fomentar, d’una banda, la contractació de persones aturades i, de l’altra, l’obertura de nous establiments a Lloret de Mar durant aquest any 2018.

En el primer cas, se subvencionarà la meitat de les quotes de la Seguretat Social de les empreses que contractin persones de Lloret en situació d’atur. La quantitat màxima seran 300 euros al mes.

En el segon cas, se subvencionen fins a 600 euros en concepte de les taxes d’obertura del nou establiment comercial o de serveis. 

Entrevista a Cristian Fernández, regidor de Comerç, per saber els detalls de les subvencions per fomentar la contractació de persones a l’atur i l’obertura de nous establiments.

Entrevista a Elizabeth Keegan, directora de Lloret Turisme, perquè avui comença a Berlin la fira ITB, una de les grans cites turístiques de la temporada on Lloret hi és present.

Entrevista a Joana Coll, professora d’un taller d’empoderament, que es fa aquesta tarda a la Casa de la Cultura amb totes les places pràcticament plenes.

Entrevista a Daniel Pardo, un dels ponents de la xerrada sobre els habitatges d’ús turístic, l’organitza ICV-EUiA, amb la qual inicia una campanya informativa sobre aquest tipus d’allotjament.

Entrevista a Amaranta Gibert, directora del Teatre Municipal, per saber totes les propostes que trobem des de demà i fins diumenge al teatre, centrades en les dones, en motiu del 8 de març.

Darrers Programes

L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial. Un espai realitzat per Albert Batlle.
L'espai de la Parròquia de Lloret
El magazine del Bisbat de Girona
El magazine que tracta el món cultural

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA