6.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 07 NOVEMBRE 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui dijous avancem que el pregó, a càrrec de Dani Torrente, dona avui el tret de sortida a la Festa Major de Sant Romà. El pregó, amb Dani Torrente, president de la Casa de Cúllar serà a dos quarts de nou del vespre, al Teatre de Lloret. El pregoner parlarà de la seva pròpia experiència, però també de l’entitat que presideix i de la qual n’és un dels fundadors.

Amb el seu discurs, es dona pas a la Festa Major de Sant Romà, que compta amb una 40a de propostes per a totes les edats i aficions. Destaquen, com sempre, els concerts de les Barraques Sa Romana, el cap de setmana del 16 i 17 de novembre. Actuaran Oques Grasses, La Fuga, La Banda del Coche Rojo i Tapeo Sound System. A banda, hi haurà propostes per a totes les edats. Les primeres arriben avui. Aquesta nit, després del pregó, hi haurà la tradicional sopa de l’àvia del Casal Municipal de la Gent Gran. Una cita que arriba a la vintena edició.

Entrevista a l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, per saber com es presenta l’inici de la Festa Major de Sant Romà 2019.

Entrevista a Lara Torres, regidora de Promoció Econòmica, perquè l’Ajuntament de Lloret ha incorporat sis joves a través del Servei d’Ocupació de Catalunya. El consistori s’ha acollit a un programa ocupacional de contractació de persones joves en pràctiques que estiguin inscrites a Garantia Juvenil i ha aconseguit sis contractes. Aquests treballadors desenvoluparan diferents tasques al llarg de sis mesos, a jornada complerta.

Sobre la campanya electoral pel 10N, sabem com va anar l’acte que va fer ahir Ciutadans a la vila, amb la presència del president del partit al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, i del candidat al Congrés dels Diputats per Girona, Héctor Amelló.

Entrevista a Anna Garcia-Castany, regidor a d’Igualtat i a Mercè Serrano, tècnica del departament, perquè es busquen persones voluntàries per al Punt Lila que l’Ajuntament muntarà per a les barraques de la Festa Major de Sant Romà, els propers 15 i 16 de novembre. La finalitat del Punt Lila és conscienciar i també informar sobre el protocol contra agressions sexistes i sexuals, i en cas que n’hi hagi, activar l’esmentat protocol, juntament amb la policia.

Entrevista a Margarita Rodríguez, coordinadora del Casal Municipal de la Gent Gran, per parlar de la Festa Major. Ens centrarem en els actes que ha preparat el Casal Municipal de la Gent Gran. El primer arriba aquesta mateixa nit, amb la tradicional sopa de l’àvia.

Darrers Programes