Divendres, 4 desembre 2020
11.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 07 OCTUBRE 2016

Avui expliquem que la UGT i CCOO es mobilitzaran avui a Lloret per denunciar el que anomenen “era de la precarietat”.

La manifestació d’aquest divendres començarà a davant de l’hotel Marina Sand, un dels establiments que van haver de tancar perquè tenia la llum punxada.

Els dos sindicats, des de l’àmbit de comarques de Girona, han convocat la protesta en motiu del Dia Internacional del Treball Digne. La celebració del 7 d’octubre va començar ara a fa uns deu anys per denunciar situacions extremes d'”explotació laboral” al tercer món.

La marxa, que començarà a les 12 del migdia, tindrà la sortida a l’antic Selvamar i acabarà a la plaça de la Vila. S’espera que sigui una manifestació concorreguda. En uns minuts, recordarem les declaracions fetes a Nova Ràdio Lloret del secretari general de la UGT a comarques gironines, Xavier Casas.

Entrevista a Elizabeth Keegan, directora de Lloret Turisme, per saber quantes persones han fet les visites guiades al centre històric a l’estiu i les accions promocionals més recents, que inclouen periodistes estrangers a la Marxa de les Platges.

Entrevista a David Barragán, humorista, que aquesta nit amenitzarà amb un monòleg el sopar del restaurant Papalús.

Entrevista a Belén Carioti, pintora argentina que viu des de fa poc a Lloret, perquè exposa els seus quadres a l’Espai Marina. La mostra són retrats d’animals fets en tècnica acrílica i oli.

Entrevista a Juan Tecles, escriptor,  que aquesta tarda presenta dos llibres ben diferents a la sala d’actes de l’Ajuntament: una novel·la titulada LAS HUELLAS DE LA CARCOMA i un relat sobre un viatge que va fer amb uns amics per l’Àfrica.

Entrevista a Joan Domènech, president del Club Marina Casinet, que comenta l’excursió en vaixell per la costa nord catalana prevista per aquest cap de setmana.

Darrers Programes

Acabem la setmana explicant-vos que les escoles de Lloret de Mar se sumen a la recollida d’aliments...
Avui parlem de la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual, del Pla de Nadal que ha...
Avui destaquem que la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual. L'esdeveniment popular manté la finalitat solidària,...
La costura, una afició convertida en professió, li va permetre tirar endavant quatre fills tota sola, després de quedar vídua ben jove.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Bon Dia Bona Hora – 4 Desembre 2020

Acabem la setmana explicant-vos que les escoles de Lloret de Mar se sumen a la recollida d’aliments de Cáritas. Els centres de...

Tertúlia Ciutadana – 3 Desembre 2020

Avui parlem de la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual, del Pla de Nadal que ha presentat el Govern de la...

Bon Dia Bona Hora – 3 Desembre 2020

Avui destaquem que la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual. L'esdeveniment popular manté la finalitat solidària, en aquest cas amb la...