21.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 08 FEBRER 2018

Avui informem que l’escola Àngels Alemany aborda la interculturalitat al llarg d’aquesta setmana amb una gimcana i altres activitats. Els prop de 700 alumnes de l’escola, de 3 a 12 anys, estan gaudint d’una setmana diferent a les altres. Aprenen què és la interculturalitat i la riquesa de les altres cultures, a través de la diversitat […]

Avui informem que l’escola Àngels Alemany aborda la interculturalitat al llarg d’aquesta setmana amb una gimcana i altres activitats. Els prop de 700 alumnes de l’escola, de 3 a 12 anys, estan gaudint d’una setmana diferent a les altres. Aprenen què és la interculturalitat i la riquesa de les altres cultures, a través de la diversitat religiosa, de llengües o gastronòmica. Ahir, però, s’ho van passar d’allò més bé fent una gimcana amb jocs de tot el món. Les proves, fetes a dins i fora de l’escola, van comptar amb la col·laboració d’un centenar de pares i mares voluntaris.

El projecte, que és interdisciplinari, acaba aquest divendres amb la rua de les escoles, en què també tindran en compte la interculturalitat.

Escoltem uns quants alumnes, que han explicat a la ràdio què estan aprenent, així com la directora de l’Àngels Alemany, Carme Nicolàs, i una de les mares voluntàries.

Set alumnes de l’institut Coll i Rodès han participat a les Olimpíades de Biologia i Física de Catalunya. Són unes proves voluntàries, aptes només per a estudiants amb bones notes i ganes de superar-se. Ells mateixos expliquen l’experiència, que els ha ajudat a preparar-se per a la selectivitat.

Entrevista a Roser Aguilar, directora de BRAVA, la pel·lícula que projecta avui el Cine Club Adler i que tanca el cicle CINEMA I DONA.

Entrevista a Ramon Ramos, president de l’Associació de Vehicles Clàssics, perquè la trobada del segon diumenge de cada mes, s’ha hagut de canviar d’ubicació a causa de la rua de carnaval.

Darrers Programes