26.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 08 GENER 2020

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui dimecres l’informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar tractem el tema de les revisions dels valors cadastrals a Lloret de Mar. Un fet que ha generat diferents crítiques. A finals de desembre, el BOE (Butlletí Oficial de l’Estat) va publicar un llistat d’un miler de municipis d’arreu de l’Estat que havien sol·licitat al Ministeri d’Hisenda revisar els seus valors cadastrals urbans al llarg del 2020.

A Lloret, però, no està clar qui va encarregar aquesta revisió, que suposarà un increment de l’IBI, a banda del que ja preveuen les ordenances fiscals aprovades a final d’any i que van generar tantes crítiques entre una part de la població.

Entrevista a Miguel Gràcia, portaveu de Lloret en Comú, Jordi Orobitg, portaveu d’ERC i Lara Torres, regidora de Serveis Econòmics, per saber les critiques dels dos grups a l’oposició i la resposta de l’equip de govern.

Entrevista a Conxa Alférez, membre del Banc del Temps, per parlar de les inscripcions per participar al curs de cuina fàcil i saludable que es farà aquest divendres a la tarda.

Entrevista a Pere Ortega, autor del llibre “Dinero y militarismo. Del franquismo a la democracia”, que presentarà demà dijous a Lloret a les vuit del vespre a la sala polivalent de la biblioteca.

Entrevista a Olga Valls, presidenta del Club de Natació Lloret,  per comentar la celebració del Primer Bany de l’Any, que arriba aquest diumenge al matí.

Acabem recordant que aquesta tarda comencen els cursets d’escacs a la biblioteca per a introduir aquest esport entre els més petits.

Darrers Programes