12.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 08 MAIG 2019

Avui obrim el magazine informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar explicant-vos, que la platja de Sa Boadella de Lloret és la sisena millor d’Europa. Així ho indica l’European Best Destinations, que cada any elabora una llista amb les platges de més qualitat del continent a través d’una votació en què han participat més de 30.000 viatgers de 116 països diferents.

Segons el web, dedicat a les millors destinacions europees, la de Sa Boadella és la millor platja de Catalunya i la segona millor de l’Estat espanyol, per darrere de la de Nerja, a Màlaga, que ocupa el segon lloc del rànquing general d’Europa. La millor platja pels viatgers que han participat a la votació és la de Pasjaca, a Croàcia. El podi el completen la ja esmentada platja malaguenya de Nerja i la de Nugal, també croata. A més, en la tretzena posició hi ha la platja de Bolonia, a Càdis; en la quinzena se situa Cala Pregonda, a Menorca; i en el dissetè lloc trobem la Cala del Pi, de Platja d’Aro. 

Entrevista a Jordi Orobitg, regidor de Platges, per saber que en pensa d’aquest indicador que cada any elabora una llista amb les platges de més qualitat del continent a través d’una votació en què han participat més de 30.000 viatgers de 116 països diferents.

Entrevista a Cristina Cabañas, presidenta del Club d’Economia, perquè aquesta tarda l’entitat organitza un debat centrat en les pròximes eleccions municipals. Serà a les 6 de la tarda, a l’Hotel Guitart. La previsió és que hi participin les set formacions que tenen o han tingut representació a l’Ajuntament en aquest mandat, al llarg dels darrers quatre anys.

Entrevista a Pilar Fidalgo, infermera del CAP de Lloret, ponent de la xerrada que es farà aquesta tarda, a les 7, al Casal Municipal de la Gent Gran. Girarà al voltant de l’alimentació, per prevenir futures malalties.

Entrevista a Joan Moret, president del Cine Club Adler, per saber com es presenta la sessió de cinema programada per la Filmoxarxa. Es podrà veure la pel·lícula “Sang Sami”, de la cineasta Amanda Kernell. Serà demà dijous, a les 9 de la nit, al Teatre de Lloret.

Acabem en plana esportiva per explicar que la lloretenca Sara Segura, de només 9 anys, ha estat la guanyadora del Campionat d’Espanya de dansa. Escoltarem les valoracions de la ballarina, que pertany a l’Acadèmia Almudena Santisteban.

També en esport, en natació, sabem com es presenta la desena edició del Trofeu Vila Esportiva, que organitza el Club Natació Lloret. Serà el pròxim dissabte a la Piscina de Lloret.

Darrers Programes

Cocodril Club – 5 Desembre 2021

Ràdio Box – 4 Desembre 2021