Dimecres, 20 gener 2021
10.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 08 MARÇ 2019

Avui obrim el magazine informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar explicant-vos que Lloret de Mar commemora el 8 de març, Dia Internacional de la Dona. Una jornada que comptarà amb la lectura, aquest vespre, del manifest que ha elaborat, com cada any, l’Institut Català de les Dones. Un text que fa referència a l’apoderament de les dones, a l’auge del feminisme i al rebuig a les sentències judicials que legitimen la violència masclista. 

A més, s’han preparat diferents actes per als pròxims dies, per tal de commemorar aquesta data. Els repassarem en el programa d’avui. Centrarem l’atenció, per exemple, en la concentració que faran aquesta tarda les Kellys Unión Catalunya, per reivindicar els drets laborals de les dones.

Entrevista a Eulàlia Corralero, presidenta de les Kellys Unión Catalunya, per saber com es presenta aquesta jornada de reivindicacions.

Destaquem la projecció que farà l’Arxiu del documental “Pensió Completa” dedicat al paper de la dona en el turisme, l’exposició “Mirades de Dones”, o l’obra de teatre “Shirley Valentine”.

Repassem amb la veu dels seus protagonistes diverses activitats com la sessió del Racó dels Contes o les parades de diferents col·lectius de dones per aquest cap de setmana. Sabem quins són els diferents esdeveniments esportius del cap de setmana. Hi haurà una cursa d’obstacles, el Campionat de Catalunya d’esgrima i una jornada de hip hop. A més, ens farem ressò dels partits de competició més destacats.

Expliquem que Lloret En Comú organitza una trobada per tractar la situació de la C-63. Escoltem un membre del partit, Xavier Rodríguez Pacios.

Tractem com es presenta la visita guiada a la galeria Elysium, amb obres d’artistes de renom com Rusiñol, Dalí o Sorolla. Una activitat que es recupera aquest dissabte, també aquest cap de setmana arriba un nou recital del cicle Lloret Radical Poesia. En aquesta ocasió, la protagonista serà la poetessa Dolors Miquel.

Entrevista a Joaquim Rosa, president de l’Associació Gerunda Amics dels camins de Sant Jaume, de les comarques gironines, sobre una caminada amb punt final a l’Ermita de Les Alegries.

Darrers Programes

Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.
Iniciem setmana parlant amb César Martínez, nou cap de la policia local de Lloret de Mar. Fins...
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix...
El contingut de la primera hora el forma les poesies que recita Lourdes Roca i la informació que ens...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Curem-nos en salut – 19 Gener 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació.  Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...

Bon Dia Bona Hora – 19 Gener 2021

Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les vacunes contra la Covid-19. El...

Lloret Esportiu – 18 Gener 2021

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

Bon Dia Bona Hora – 18 Gener 2021

Iniciem setmana parlant amb César Martínez, nou cap de la policia local de Lloret de Mar. Fins ara César Martínez era sotsinspector...