11.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 08 NOVEMBRE 2018

Avui informem que Lloret de Mar promociona la destinació a Londres, a la World Travel Market. Es tracta d’una fira de referència per al sector turístic. L’objectiu era potenciar les aliances amb els principals operadors turístics del Regne Unit. 

La fira de Londres és l’esdeveniment anual més important a nivell mundial dedicat al turisme. En aquesta edició, s’hi han reunit més de 51.000 professionals, amb la presència de més de 5.000 expositors de 185 països d’arreu del món.

Lloret Turisme hi ha participat amb la companyia del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona i de l’Agència Catalana de Turisme. La cita ha permès a la destinació fer contactes amb els principals touroperadors britànics com Tui, Jet2 o Thomas Cook.

Entrevista a Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar, per valorar l’estada a Londres.

Entrevista a Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, per avançar com serà la 18a edició de la Fira Medieval, que arriba aquest cap de setmana a Lloret. S’han programat més de cent activitats.

Entrevista a Carles Carbonell, tècnic de Joventut, que parla de les jam sessions dels Bucs del Puntet. La cita arriba a la cinquena edició amb la presència de la banda The Muddy Sound. Serà aquest dissabte, a les 8 del vespre, a la Sala Polivalent de la Biblioteca.

Entrevista a Laura Reina, responsable de l’Esplai Capicua, perquè han preparat una castanyada per als seus participants, en una jornada lúdica en què es faran diferents activitats.

Acabem recordant que avui es presenten els voluntaris de les parelles lingüístiques. En total, hi participaran 56 persones. I també ens farem ressò de l’acte solidari dels alumnes de l’escola Pere Torrent, que aquesta tarda posen una parada per recaptar diners en favor de la Marató de TV3. És una activitat que es va suspendre la setmana passada pel mal temps.

Darrers Programes