Dimecres, 3 març 2021
13.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 08 SETEMBRE 2016

Avui expliquem que la Lloret Night Shopping arrenca, demà divendres, amb un munt de novetats.

És un dels esdeveniments més esperats tant pel sector comercial com pels visitants. L’edició de demà, a més, fa un pas endavant i aporta elements innovadors com, per exemple, que les activitats es podran consultar a través de l’aplicació per a dispositius mòbils, Lloret Smart. Com ja va passar en l’anterior edició, els comerços i els carrers estaran ambientats en una temàtica determinada. Enguany el decorat que s’ha triat és el glamour del Charlestone i Cotton Club dels anys 20. Com sempre, es potencia l’oferta gastronòmica i també es dóna un major protagonisme a les activitats que s’han programat per a l’ocasió.

Escoltarem declaracions de Bartomeu Compte, secretari general de CCOO, perquè el sindicat demana a les administracions que vetllin perquè no es repeteixi cap més cas com els de les empreses del grup Savoy. La formació sindicalista insta els governants a impulsar mecanismes de control necessaris preservar els drets dels treballadors.

Entrevista a Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, per saber detalls de l’esdeveniment comercial, Lloret Night Shopping.

Entrevista a Moisès Jordi, tècnic del departament de promoció del territori del Consell Comarcal de la Selva, perquè Lloret de Mar participa en el projecte anomenat Localitza, que consisteix en la dinamització dels productes locals a la comarca. Com s’hi suma la destinació? Doncs comercialitzant i oferint els productes de proximitat en alguns dels establiments del municipi.

Entrevista a Anna Peña, guia del MOLL, ja que s’arriba a la recta final de les dues visites teatralitzades “estrella” de la temporada d’estiu: El misteriós crim a la mansió Garriga i Cementiri d’ànimes. Ambdues activitats, que s’han programat de juliol a setembre, han concentrat un elevat número d’assistents i volem copsar l’opinió de com ha anat tot plegat.

Entrevista a Rosa Clota, membre de les Puntaires de Lloret, per saber detalls de la seva participació en forma de trobada a la Diada Nacional de Catalunya. Aquest any arriben a la 15a edició.

Entrevista a Wendy Osborne, tècnica del Casal Municipal de la Gent Gran, perquè ens expliqui l’oferta de cursos per a aquests mesos de tardor i hivern.

Darrers Programes

Gràcies a una operació, en Jesús García va poder créixer 30 centímetres. Això li ha permès mesurar...
Avui destaquem que les terrasses de bars i restaurants de Lloret hauran de tancar a la una...
Recupera el Ple Municipal telemàtic de Lloret de Mar d'aquest dilluns 25 de gener.
Avui parlem de l'Ajuntament, que pagarà les beques menjador amb retroactivitat des del 15 de setembre. L'equip...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Amb veu pròpia – Jesús Garcia

Gràcies a una operació, en Jesús García va poder créixer 30 centímetres. Això li ha permès mesurar 1,49. En Jesús va néixer...

Bon Dia Bona Hora – 3 Març 2021

Avui destaquem que les terrasses de bars i restaurants de Lloret hauran de tancar a la una de la matinada, excepte en...

Curem-nos en salut – 2 Març 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació. Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...

Ple Municipal 1 de març de 2021

Recupera el Ple Municipal telemàtic de Lloret de Mar d'aquest dilluns 25 de gener.