13.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 09 JULIOL 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui obrim el magazine informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar explicant-vos que el Panxos obre un nou restaurant en què la vaixella és orgànica i per tant 100% compostable. El restaurant Panxos, de cuina mexicana, ha obert un nou local al centre de Lloret amb el qual fa una aposta decidida pel reciclatge i per generar menys volum de plàstic.

La vaixella és 100% compostable. Això vol dir que els plats, gots i coberts amb els quals es serveix el menjar estan fets de canya de sucre i blat de moro. I per tant van al cubell de la brossa orgànica. El restaurant ha obert aquest local al carrer Cervantes el passar 22 de juny. Té a més un altre restaurant a la vila, a més d’un food truck, on també serveix el menjar amb vaixella orgànica.

Entrevista a Bàrbara Pla, Propietària del Restaurant Mexicà Panxos, per saber perquè han adoptat aquesta iniciativa i com funciona el nou local del carrer Cervantes.

Entrevista a integrants del Casal Marí de Xatrac, per explicar que aquest dimecres fan una neteja a la platja i de l’entorn de Fenals, que és oberta a tothom. De moment, hi ha més d’un centenar de participants.

Entrevista a Marina Nicolàs, regidora de Medi Ambient, en motiu que el col·legi d’advocats de Girona ha fet un reconeixement a l’Ajuntament de Lloret de Mar, per haver suprimit la presència i l’exhibició d’animals vius a la fira medieval i en altres esdeveniments.

Entrevista a Tito Fornaguera, candidat en les eleccions a la presidència del Club de Futbol Lloret, que se celebraran pròximament a l’entitat, l’altre candidat és l’Eduard Coloma.

Darrers Programes

Aquest dimecres arrenquem el programa explicant-vos que Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre línies de finançament...
Aquest dimarts us expliquem que s’adjudiquen 10 dels 11 apartaments turístics de Lloret, reconvertit en pisos de lloguer social....
Tots els esports del municipi

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA