21.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 09 JULIOL 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui obrim el magazine informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar explicant-vos que el Panxos obre un nou restaurant en què la vaixella és orgànica i per tant 100% compostable. El restaurant Panxos, de cuina mexicana, ha obert un nou local al centre de Lloret amb el qual fa una aposta decidida pel reciclatge i per generar menys volum de plàstic.

La vaixella és 100% compostable. Això vol dir que els plats, gots i coberts amb els quals es serveix el menjar estan fets de canya de sucre i blat de moro. I per tant van al cubell de la brossa orgànica. El restaurant ha obert aquest local al carrer Cervantes el passar 22 de juny. Té a més un altre restaurant a la vila, a més d’un food truck, on també serveix el menjar amb vaixella orgànica.

Entrevista a Bàrbara Pla, Propietària del Restaurant Mexicà Panxos, per saber perquè han adoptat aquesta iniciativa i com funciona el nou local del carrer Cervantes.

Entrevista a integrants del Casal Marí de Xatrac, per explicar que aquest dimecres fan una neteja a la platja i de l’entorn de Fenals, que és oberta a tothom. De moment, hi ha més d’un centenar de participants.

Entrevista a Marina Nicolàs, regidora de Medi Ambient, en motiu que el col·legi d’advocats de Girona ha fet un reconeixement a l’Ajuntament de Lloret de Mar, per haver suprimit la presència i l’exhibició d’animals vius a la fira medieval i en altres esdeveniments.

Entrevista a Tito Fornaguera, candidat en les eleccions a la presidència del Club de Futbol Lloret, que se celebraran pròximament a l’entitat, l’altre candidat és l’Eduard Coloma.

Darrers Programes