23.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 10 ABRIL 2019

Avui obrim el programa informatiu amb la notícia que un centenar d’ofertes de treball adreçades a joves, en una fira d’àmbit comarcal. Els joves d’entre 16 i 29 anys podran optar a prop d’un centenar d’ofertes de treball amb més de 40 empreses a la primera fira d’ocupació juvenil de La Selva. L’esdeveniment, anomenat “TreballemGi”, es […]

Avui obrim el programa informatiu amb la notícia que un centenar d’ofertes de treball adreçades a joves, en una fira d’àmbit comarcal. Els joves d’entre 16 i 29 anys podran optar a prop d’un centenar d’ofertes de treball amb més de 40 empreses a la primera fira d’ocupació juvenil de La Selva. L’esdeveniment, anomenat “TreballemGi”, es durà a terme demà a Blanes. L’organitza la Cambra de Comerç de Girona.

L’objectiu de la fira és facilitar la inserció laboral dels joves, que podran consultar i presentar-se com a candidats per a gairebé 100 llocs de treball diferents. A més, podran participar en tallers que serviran per fer tastets d’oficis que permetran facilitar la cerca de feina. Alguns dels tallers són el d’Scape Room, per afavorir el treball en equip, el d’Estètica i Imatge Personal, per crear una presentació adequada a cada context, o el taller de Gastronomia, com a tastet d’ofici, entre molts altres.

Entrevista a Nuria Pascual, membre de la Cambra de Comerç, i amb el tècnic de Joventut de l’Ajuntament de Lloret, Carles Carbonell, que expliquen detalls d’aquesta fira i la importància que te per als joves.

Entrevista a Sara Pareja, Nutricionista de la Fundació Alícia, sobre el segon taller per ampliar el coneixement dels restauradors i empresaris sobre les dietes vegetarianes i veganes. Aquest és l’objectiu del programa de formacions de la Fundació Alícia, impulsat per Lloret Turisme. Es du a terme avui, a l’escola d’hostaleria

Entrevista a Meritxell Casacuberta, responsable del Banc de Sang i Teixits de Girona, per saber quantes donacions de sang coincideixen aquesta setmana a Lloret.

Entrevista a Conxa Alférez i la Silvia Castillo, membres de l’entitat Amics de la Música, perquè demà s’organitza a Lloret de Mar una sessió d’apreciació musical a càrrec del professor argentí Sergio Fidemraizer. L’activitat s’ha programat en dues sessions pels pròxims dies.

Entrevista a Rosa Rovira, mestra de l’Institut-Escola de Lloret, per saber detalls de les proves esportives que mobilitzaran els més de 700 alumnes aquest divendres a l’Institut-Escola.

Darrers Programes