21 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 10 AGOST 2017

Mor un jove austríac en caure d’un penya-segat a Lloret de Mar.

Un jove austríac de 21 anys ha mort aquest dimecres a la matinada en caure des d’un penya-segat a Lloret de Mar. El turista va anar a parar al camí de ronda que porta a la platja de Fenals. Els fets van tenir lloc a les tres de la nit. La víctima, que s’ha precipitat daltabaix des d’uns 10 metres d’alçada, es trobava al parc que hi ha al carrer Josep Tarradellas. La víctima va saltar la tanca de fusta i, per causes que es desconeixen, es va precipitar al buit. Un testimoni que passava pel camí de ronda va donar l’alerta i els Mossos d’Esquadra, la policia local i el SEM van anar fins a la zona. Inicialment, semblava que el jove austríac respirava però, després de practicar-li les maniobres de reanimació, no es va fer res per salvar-li la vida. En aquests moments, s’investiga on es trobava allotjat i la policia treballa per localitzar els seus familiars o amics.

Entrevista a Adolfo Martín, membre del comitè de vaga del Transport Sanitari de Catalunya a la demarcació de Girona i l’Alt Maresme, que han convocat una vaga indefinida del servei. Denuncien que les condicions en què han de treballar no són les adients i que impedeixen oferir una assistència de qualitat.

Entrevista a Eulàlia Corralejo i la Vicky López, membre de les Kellys Confederades, que anuncien una mobilització, això sí, de cara a la setmana vinent. L’associació que aglutina el col·lectiu de les cambreres de pisos dels hotels han programat una concentració a la plaça de la Vila de Lloret. Reclamen, entre altres peticions, que se’ls reconegui com a malaltia laboral les afeccions respiratòries i motores.

Entrevista a Olga Casado, membre del Quartet Gloria, que actua aquesta nit en una nova audició del festival Fenals de Música.

Finalment repassem els actes programats pel cap de setmana que, com sol passar, no són pocs.

Darrers Programes