8.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 10 GENER 2018

Avui informem que l’ajuntament contracta 24 persones aturades a través d’un pla d’ocupació. Han començat a treballar aquest mes de gener. El període de feina s’allarga sis mesos o bé un any, depenent de cada cas, i inclou formació específica en informàtica i idiomes. La finalitat d’aquesta contractació és facilitar l’accés d’aquesta gent al mercat laboral […]

Avui informem que l’ajuntament contracta 24 persones aturades a través d’un pla d’ocupació. Han començat a treballar aquest mes de gener. El període de feina s’allarga sis mesos o bé un any, depenent de cada cas, i inclou formació específica en informàtica i idiomes. La finalitat d’aquesta contractació és facilitar l’accés d’aquesta gent al mercat laboral i millorar la seva experiència així com l’ocupabilitat. 

Les 24 persones contractades pel consistori desenvolupen dos tipus de tasques: o bé són administratives en diferents departaments municipals o estan a la brigada, on duen a terme feina de manteniment i jardineria. 

Una part d’aquestes persones presenta un perfil específic: gent sense feina, que no rep cap prestació i que preferentment té més de 45 anys. El cost laboral d’aquesta contractació està subvencionat per la Generalitat.

Entrevista a Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, sobre aquest pla d’ocupació que dona feina a 24 persones de forma temporal.

Entrevista a Albert Robert, regidor de Cultura, per fer balanç de l’ocupació durant el 2017 al teatre i anunciem que ben aviat es presentarà la nova programació.

Entrevista a Joan Moret, president del Cine Club Adler, que comenta la projecció de LA IDEA DE UN LAGO, la pel·lícula argentina que es pot veure aquest dijous a Lloret.

Entrevista a Josep Creus, membre de la companyia La Magnòlia Teatre, que representa l’obra HUMO, aquest diumenge al Casal de l’Obrera.

Darrers Programes

La Llista – 6 Febrer 2023

Lloret Esportiu – 6 Febrer 2023

Cocodril Club – 5 Febrer 2023