13.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 10 GENER 2019

Avui obrim el magazine informatiu matinal de Nova Ràdio Lloret informant que Lloret de Mar munta un seguit d’itineraris per donar a conèixer els diferents centres de culte que hi ha a la vila. Acostar-se als llocs de culte de la vila, visitar-los i conèixer de primera mà les comunitats que s’hi reuneixen. Aquest és l’objectiu dels tres itineraris que es duran a terme a partir d’aquest dissabte i fins al 19 de gener a Lloret de Mar.

Aquestes rutes serviran per presentar el Calendari Interreligiós d’enguany, que recull les festivitats de les diferents religions que conviuen al municipi i que s’edita des del 2016. La primera sortida arriba aquest dissabte. Entre els diferents itineraris, es visitaran l’Església Ortodoxa, la Mesquita Essouna, el Gururdwara, Mesquita Mesjid Abubacar, l’Església Pentecostal de Filadèlfia, la Parròquia de Sant Romà i la Comunitat Islàmica de Joves.

Entrevista a Cristian Fernández, regidor de Benestar i Família, per comentar aquesta iniciativa que serveix per a presentar el calendari interreligiós d’aquest any.

Entrevista a Albert Robert, president del PDECAT a Lloret, perquè Junts per Lloret organitza la primera edició dels premis “Orgull lloretenc”, dedicats a reconèixer la tasca de persones, associacions i entitats de la vila. Es lliuren aquest vespre.

En esports, expliquem que el Club de Futbol Lloret ha anunciat una baixa en la plantilla del primer equip. Es tracta del migcampista Feliu Torrus.

Donem detalls de la inauguració, ahir a la Casa de la Cultura, de l’exposició IMATGES QUE INSPIREN. Escoltem alguns dels alumnes, a més dels responsables de Montphoto, Xatrac, al fotògraf Pere Soler i a l’alcalde Dulsat.

Entrevista a Paco Moreno, actor Lloretenc, perquè actua a la segona temporada de la sèrie BENVINGUTS A LA FAMÍLIA, que s’estrena el proper dilluns a TV3.

Darrers Programes

Aquest dimecres arrenquem el programa explicant-vos que Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre línies de finançament...
Aquest dimarts us expliquem que s’adjudiquen 10 dels 11 apartaments turístics de Lloret, reconvertit en pisos de lloguer social....
Tots els esports del municipi

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA