13.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 10 JULIOL 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui obrim el magazine informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar explicant-vos que els restaurants i bars de Lloret se sumen per primer cop a la campanya MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE. A partir del proper dilluns, 15 de juliol, i fins a finals de mes, ofereixen plats i tapes amb els quals es fan donatius de la fundació.

La voluntat del sector és donar suport a la causa, ser solidaris i reforçar la imatge de Lloret com a destinació saludable, familiar i arrelada al territori.

Entrevista a Ricard Salines,director de la Piscina Municipal, per saber quines activitats tenen previstes en motiu de la campanya.

Entrevista a Anna García-Castany, regidora d’Esports, que fa una crida a la participació en aquesta acció solidària.

Entrevista a Nino Gómez, president de l’associació de restaurants, bars i cafeteries, que comenta com s’adhereixen a la iniciativa els establiments d’aquest sector.

Sabem quanta gent va participar de la Picasso Run i els diners que es van recollir per a la fundació Guitart. Escoltem l’organitzador, l’esportista Àngel Mullera.

Entrevista a Martirià Brugada, rector de la Parròquia de Lloret, en motiu de la benedicció de vehicles prevista per aquest matí al barri de Sant Cristòfol i Mas Ballell.

Entrevista a Cèlia Canyigueral, membre del Centre Obert, l’entitat que organitza avui dimecres un entrenament de futbol sala femení a Can Carbó, de cara a preparar un torneig que tindrà lloc el 25 de juliol. Escoltem també a Jordi Masip, del Lloret Esportiu Futbol Sala.

Ens posem al dia amb els resultats de rem, pel que fa a la regata de la lliga catalana disputada el passat cap de setmana a Flix. Donarem a conèixer els resultats de Santa Cristina i Pescadors i recordem que avui hi ha neteja popular a la platja de Fenals, a càrrec del Casal Marí de XATRAC. L’activitat l’organitzen joves de 14 i 15 anys i és oberta a tothom.

Darrers Programes

Cocodril Club – 5 Desembre 2021

Ràdio Box – 4 Desembre 2021