2.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 10 MAIG 2017

Avui expliquem que Lloret és avui la seu d’un tour amb 12 estudiants universitaris que fan un treball sobre la sostenibilitat de la destinació. Un grup d’estudiants –de les universitats de Girona, Polònia i Finlàndia- resseguirà la transformació paisatgística de la vila a través del que recull el llibre d’imatges EL LLORET DESAPAREGUT, de Jordi Draper. La […]

Avui expliquem que Lloret és avui la seu d’un tour amb 12 estudiants universitaris que fan un treball sobre la sostenibilitat de la destinació.

Un grup d’estudiants –de les universitats de Girona, Polònia i Finlàndia- resseguirà la transformació paisatgística de la vila a través del que recull el llibre d’imatges EL LLORET DESAPAREGUT, de Jordi Draper.

La finalitat és reflexionar i debatre sobre com reconvertir Lloret en una destinació sostenible, des d’un punt de vista energètic i sense dependència de combustibles fòssils.

En el cas de la vila, els estudiants tindran en compte la magnitud de turistes que visiten la ciutat, amb el corresponent consum de recursos, d’aigua, de llum i la generació de residus.

Entrevista a Sergi Nus, professor de la universitat de Girona, que comenta en que consisteix aquest treball sobre la sostenibilitat de les destinacions turístiques.

Entrevista a Cristian Fernández, regidor de Comerç, sobre una nova línia de subvencions per fomentar, d’una banda, la contractació de persones aturades i, de l’altra, l’obertura de nous establiments a Lloret de Mar durant aquest any 2017.

Entrevista a Enric Cambray, actor, protagonista de LES DONES SÀVIES, la darrera obra del Lloret Espai Off de la temporada que canvia de lloc i hora. Es farà al teatre i començarà mitja hora més tard.

Entrevista a Isa Carvajal, entrenadora de gimnàstica rítmica, que valora la sisena posició assolida per Paula Portés al campionat d’Espanya, i el de finalista per a Laia Ramos, l’altra lloretenca que hi va participar.

Darrers Programes