31.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 11 GENER 2017

Avui expliquem que dues emprenedores obren el seu propi negoci a Lloret amb l’ajuda de la Garantia Juvenil. Tenen 27 i 29 anys, estan llicenciades en Empresarials i sempre havien volgut tenir un negoci propi. Es tracta d’una botiga de roba i complements, situada al carrer Sant Pere, que van obrir el passat mes de […]

Avui expliquem que dues emprenedores obren el seu propi negoci a Lloret amb l’ajuda de la Garantia Juvenil.

Tenen 27 i 29 anys, estan llicenciades en Empresarials i sempre havien volgut tenir un negoci propi. Es tracta d’una botiga de roba i complements, situada al carrer Sant Pere, que van obrir el passat mes de febrer, amb l’ajut de la Garantia Juvenil i el suport del Puntet.

Abans van provar sort amb una franquícia però no va ser una bona experiència. Després van sentir a parlar de la Garantia Juvenil i s’hi van apuntar.

Recordem que és una iniciativa d’àmbit europeu, que es gestiona a través del Servei d’Ocupació de Catalunya i que pretén augmentar la possibilitat de trobar feina al col·lectiu d’entre 16 i 29 anys.

Durant el programa, escoltem una de les dues emprenedores, Goldie Navlani.

Entrevista a Cristian Fernandez, regidor de Joventut, per valorar aquesta experiència, i anunciem que demà hi ha una xerrada a Lloret per informar sobre la Garantia Juvenil, a més de parlar de les inscripcions que s’han obert dels tallers i cursos del Puntet.

També informem que questa setmana han començat a Lloret de Mar les obres de millora de l’aparcament de Can Xardó. Tenen un cost que supera els 200.000 euros i s’han iniciat aquest dilluns, després de les festes de Nadal, per evitar molèsties als veïns.

Entrevista a Olga Taravilla, una de les autores del treball ‘Geografies del souvenir’, un document per saber quin és el record que més comparteixen a les xarxes socials els visitants de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Lloret és un dels destins amb més presència.

Entrevista a Cesca Cornellà, directora de l’Oficina de Català, perquè demà comença el període d’inscripcions de la nova tanda de cursos de català. Són trimestrals i s’acaben abans de Setmana Santa, per facilitar als alumnes poder treballar durant la temporada.

Entrevista a Joan Moret, president del Cine Club Adler, per saber de què va MIA MADRE, la premiada pel·lícula de Nanni Moretti que projecta aquest dijous a Lloret, el cineclub Adler, amb la col·laboració de l’Aurora i el Teatre, amb qui faran un col·loqui posterior.

Darrers Programes