7.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 11 MAIG 2016

Expliquem que SEGITTUR presenta avui a Lloret de Mar l’informe i el pla d’acció que ha de seguir la destinació per convertir-se en una smart city. La roda de premsa arriba després que Lloret rebés a FITUR el certificat com a Destinació Turística Intel·ligent, per les ganes del municipi d’innovar i renovar-se. El reconeixement va arribar […]

Expliquem que SEGITTUR presenta avui a Lloret de Mar l’informe i el pla d’acció que ha de seguir la destinació per convertir-se en una smart city. La roda de premsa arriba després que Lloret rebés a FITUR el certificat com a Destinació Turística Intel·ligent, per les ganes del municipi d’innovar i renovar-se. El reconeixement va arribar a principis d’any a la fira de Madrid. SEGITTUR són les sigles de Societat Espanyola de Gestió i Innovació de les Tecnologies Turístiques i pertany al Ministeri de Turisme de l’Estat. El seu objectiu és fomentar l’aplicació de la innovació i les tecnologies turístiques, tant en el sector públic com privat. Els destins que disposen d’aquest reconeixement reben un pla d’acció, que es presenta avui a Lloret, per passar de ser una destinació tradicional a una destinació moderna. Es basa en quatre eixos: la sostenibilitat, l’accessibilitat, la tecnologia i la innovació.

Entrevista a Jordi reixach, delegat episcopal de la Pastoral de Turisme del Bisbat de Girona, sobre una trobada de turisme sostenible. La sessió consta d’una xerrada sobre indrets d’interès religiós o espiritual del territori i d’una taula, on hi participarà, entre d’altres, l’alcalde Jaume Dulsat.

Entrevista a Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, per saber en què consisteixen les noves rutes de marxa nòrdica que comencen avui a la vila. També li preguntem per una ruta de ciutats feta a Alemanya i l’estada a una fira de públic final a Bilbao.

Entrevista a Joaquim Planells, membre del Club de Rem Santa Cristina, ja que el sènior masculí s’ha proclamat campió de Catalunya de llaüt mediterrani.

Entrevista a Joan Romà Ortiz, actor lloretenc, per conèixer en què consisteix l’obra ELS BOSCOS D’EN WILLIAM. Les companyies Quantus Teatre i el Mirall, de Blanes, han reinterpretat Shakespeare, en motiu del 400 aniversari de la seva mort.

Darrers Programes

La Llista – 6 Febrer 2023

Lloret Esportiu – 6 Febrer 2023

Cocodril Club – 5 Febrer 2023