Dissabte, 16 gener 2021
7.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 11 MAIG 2018

Avui expliquem que prop de 700 alumnes, de fins a 12 anys, gaudeixen de l’esport i dels seus valors avui a les pistes d’atletisme. Serà la totalitat de l’alumnat de l’Àngels Alemany, que cada any duu a terme aquesta competició, amb proves adaptades a cadires de rodes, a més de mestres i pares.

Entrevista a Carme Nicolàs, directora de l’escola, que parla d’aquesta activitat entre educativa i esportiva.

També expliquem que avui la Immaculada Concepció celebra una fira de matemàtiques i que diumenge arriba el campionat de rem ergòmetre, amb prop de 600 alumnes implicats. La idea és que tastin en sec aquest esport, de gran tradició a Lloret. 

Entrevista a Anna Rosa Bou, presidenta del club de rem Santa Cristina, per parlar de campionat de rem i escoltem declaracions de la regidora d’Ensenyament, Monica Cunill.

Més de 200 professionals participen fins aquest dissabte en un congrés internacional de la federació Cobaty, que per primera vegada ha triat Lloret de Mar com a seu de les seves reunions. Escoltem declaracions de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau.

Continuem parlant de turisme. Al llarg dels mesos de maig i juny, Lloret de Mar rebrà prop de 400 professionals, que coneixeran de primera mà l’oferta de la destinació. En aquest cas, les declaracions les posarà Eli Keegan, gerent de Lloret Turisme.

Repassem tots els partits del cap de setmana, inclòs un de caire benèfic per la miopatia muscular. L’organitza el Lloret Esportiu Futbol Sala, que jugarà amb el seu primer equip davant del Santa Coloma de la Primera Divisió Nacional.

Entrevista a Josep Soto, artista musical, que organitza el Musicava i Vermut Jazz que es fa el cap de setmana.

Destaquem que avui hi ha una xerrada sobre astronomia a càrrec de Santiago Ontañón, i el concert de El secreto de Dorothy Malone” que homenatjarà al seu bateria, Miguel Malone, mort fa 2 anys.

Darrers Programes

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa...
Avui la primera mitja hora la destinem a escoltar el magazine del Bisbat de Girona “Església Viva”, l’evolució del...
La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de...
Acabem la setmana explicant-vos que avui es presenta César Martín, el nou inspector que estarà al capdavant...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Religió Catòlica – 16 Gener 2021

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa realitzant una pregunta a correu@novaradiolloret.org

Església Viva – 16 Gener 2021

Avui la primera mitja hora la destinem a escoltar el magazine del Bisbat de Girona “Església Viva”, l’evolució del programa “Resurrexit” emès per primera...

La Llista – El millor de la setmana

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de la setmana.