Diumenge, 29 novembre 2020
15.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 11 NOVEMBRE 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui dilluns informem que el PSC ha tornat a guanyat les eleccions generals a Lloret de Mar. Els lloretencs han votat clarament en primera opció al Partit Socialista. En segon lloc hi ha ERC. Tot seguit, trobem En Comú Podem-Guanyem el Canvi i Junts per Catalunya. Com a cinquena força hi ha VOX, que ha superat Ciutadans i PP. A més distància hi ha la CUP.

L’altra dada destacada de la jornada és la participació. Aquest diumenge ha votat a Lloret el 63% del cens, que es tradueix en 12.638 vots. Aquesta participació constitueix 7 punts per sota que als comicis anteriors. L’abstenció, per tant, ha estat del 37%. A més, hi ha hagut 62 vots en blanc i 88 vots nuls.

Escoltem l’opinió d’uns quants veïns, quan han anat a votar aquest diumenge, en una jornada que és una repetició de les generals del mes d’abril. I que s’ha desenvolupat amb normalitat absoluta. Parlem amb els portaveus a Lloret de les forces més votades per saber les impressions dels resultats d’aquests comicis.

Entrevista a Arantxa Jiménez, regidora de la Gent Gran, en motiu de l’homenatge a la gent gran, que organitza avui el Casal Municipal de la Gent Gran. L’acte, que arriba a la 43a edició, servirà per reconèixer el matrimoni format per Pedro Gil i Juana Martínez, en un àpat que es farà a l’Hotel Evenia.

Sabem com ha anat la jornada esportiva del cap de setmana, amb enfrontaments destacats com el del Club Hoquei Lloret, que ha jugat aquest passat dissabte contra el líder de l’OK Lliga, el Liceo.

Entrevista a Josep Maria Lloveras, president del Casal de l’Obrera i Angelina Cardona, membre de l’entitat, per saber com es presenta la representació del Casal de l’Obrera, que comptarà amb quatre sessions al llarg d’aquesta setmana: dimarts, dimecres, dijous i diumenge. Es portarà a escena l’obra “Il Stupendo”.

Darrers Programes

El contingut de la primera hora el forma l’espai poètic de Lourdes Roca i el comentari de Jordi Rocas...
L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial.Un espai...
Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada.Participa...
Avui ens acompanya la representant de l’Església Evangèlica Catedral Internacional Barcelona amb seu a Lloret, Cristina Lemos.
La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Ràdio Box – 28 Novembre 2020

L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial.Un espai realitzat per Albert Batlle.

Religió Catòlica – 28 Novembre 2020

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada.Participa realitzant una pregunta a correu@novaradiolloret.org

Religió Evangèlica – 28 Novembre 2020

Avui ens acompanya la representant de l’Església Evangèlica Catedral Internacional Barcelona amb seu a Lloret, Cristina Lemos.Participa realitzant una...

La Llista – El millor de la setmana

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de la setmana.