26.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 11 OCTUBRE 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui divendres tanquem setmana explicant que ERC critica que Junts per Lloret i el PSC no hagin fet públic encara el seu programa de govern. ERC ha valorat els primers cent dies de mandat de l’actual equip de govern i consideren que, amb l’acord de coalició, hi podria haver “interessos econòmics sense cap benefici pels lloretencs”.

A través d’un comunicat, expliquen que aquest equip de govern és el “més ben retribuït de la història de Lloret de Mar”. Tot i això, asseguren que han estat incapaços de fer propostes innovadores i critiquen que s’hagin aprofitat de la tasca feta en l’anterior mandat, en què recorden que ERC formava part del govern. El partit també lamenta que, segons ells, no s’hagi donat una resposta efectiva a l’atac informàtic que ha patit l’Ajuntament. A més, expliquen que les obligacions judicials i administratives amb Acciona i Aqualia impediran dur a terme les propostes electorals de Junts per Lloret i el PSC en matèria d’inversió.

Entrevista a Albert Ferràndez, president d’ERC a Lloret, per donar detalls d’aquesta crítica dels primers cent dies de mandat.

Entrevista a Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau, perquè Lloret ha acollit les dues primeres jornades del M&I Experience Tour de MICE a la Costa Brava. La cita ha reunit 37 directius d’agències d’esdeveniments i organitzadors professionals, juntament amb 49 proveïdors.

Entrevista a Santi Escartín, responsable de Xatrac, sobre una nova activitat adreçada a les famílies. Es tracta de “l’Enigma del bosc”, una combinació de gimcana, joc de pistes i scape room per descobrir i superar una sèrie de reptes al bosc de Fenals. És una proposta que es farà aquest dissabte, a les 10 del matí, amb Xatrac.

Ens fem ressò de com es presenta el concert del cor Geriona, que organitza aquest diumenge la Fundació Climent Guitart. Serà un acte solidari en benefici de l’Institut Català d’Oncologia, en la lluita contra el càncer.

Repassem els partits de competició més destacats de la jornada com, per exemple, el desplaçament del Club de Futbol Lloret al camp del Mataró o l’encontre que disputarà el Club Hoquei Lloret a la pista del Lleida i recordem altres cites del cap de setmana com les Jornades Europees de Patrimoni, la representació al Teatre de la comèdia “Un dia qualsevol” o el concert de la Filharmònica de Cambra de Colònia.

Darrers Programes