6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 11 SETEMBRE 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui dimecres, Diada Nacional de Catalunya, Lloret de Mar celebra els actes institucionals en una jornada marcada pel context polític. L’Onze de setembre es presenta més reivindicatiu que mai, a causa de la proximitat de la sentència del judici del procés. Els carrers de Barcelona tornaran a omplir-se amb motiu de la manifestació que ha convocat l’Assemblea Nacional Catalana per aquesta tarda.

A Lloret, s’han programat diferents actes, que es concentraran al matí. A tres quarts de 12, diverses associacions del municipi faran una ofrena per a compondre una senyera floral amb motiu de la Diada. Tot seguit, hi haurà el parlament de l’alcalde i el Cant dels Segadors, que serà interpretat per les corals lloretenques i el públic assistent. A causa del mal temps, a partir de les 10, i fins a la 1 del migdia, al pavelló municipal d’esports, hi haurà la trobada de Puntaires, una cita que arriba a la 18a edició.

Escoltem les paraules de l’alcalde, Jaume Dulsat, i entrevistem el regidor de Cultura, Cristian Fernández, per saber com es presenta aquesta jornada.

Entrevista a Rosa Clotas, presidenta de l’Associació de Puntaires, sobre la trobada de puntaires que es farà a Lloret, dins dels actes que s’han programat per la Diada. En aquesta ocasió s’esperen unes 200 puntaires, una xifra similar a la dels darrers anys. Vindran de diferents punts de Catalunya, especialment de les províncies de Girona i Barcelona.

Entrevista a Rosario Stagno, organitzador del concurs The Best Model of Europe, l’italià Tiziano Zini i la italo filipina Deborah Magnini són els guanyadors de la sisena edició del concurs. El certamen internacional s’ha celebrat aquesta setmana passada a Lloret de Mar, a l’Hotel Guitart. En total, han participat 42 noies i 26 nois, en una cita que ha reunit més de 640 persones d’arreu d’Europa.

Entrevista a Rubén Aragón, atleta lloretenc, que va aconseguir, aquest cap de setmana, dues medalles de plata en un mateix matí. L’esportista va participar en la travessia Open Water del Nord de Canàries i ho va fer en dues distàncies. En la prova curta, de 1.400 metres, Rubén Aragón va acabar en el segon lloc, una posició que va repetir en la cursa de llarga distància, de 2.800 metres.

Darrers Programes