Dissabte, 16 gener 2021
7.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 12 DESEMBRE 2018

Avui obrim l’informatiu matinal de Nova Ràdio Lloret explicant que Lloret destina prop de mig milió d’euros per renovar el clavegueram de les urbanitzacions més elevades del terme municipal. Lloret de Mar invertirà prop de mig milió d’euros en la construcció d’un nou col·lector de clavegueram, al voral de la carretera C-63, entre Lloret i Vidreres. Les obres han començat aquest dilluns i es preveu que acabin abans de Setmana Santa.

La nova estructura donarà servei a les urbanitzacions que es troben entre la vila i el túnel de Monturiol. Es tracta del sector més elevat del terme municipal. Des del consistori es considera una obra imprescindible per dona servei a un bon gruix de veïns.

A banda d’aquestes actuacions, avui comencen les obres de les noves pistes de tenis i pàdel. Estaran situades al costat de la Piscina Municipal. Hi haurà 6 pistes de pàdel, 3 de tenis i una multiesportiva. A més, l’espai comptarà amb 215 places públiques d’aparcament.

Entrevista a Joan Bernat, regidor d’Esports,  per parlar de diverses accions urbanístiques que es portaran a terme en els pròxims mesos.

Entrevista a Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, perquè s’ha presentat l’estratègia i el pla d’accions per promocionar el turisme esportiu durant el proper any.

Entrevista a Bernat Ribera, esportista lloretenc, especialitzat en l’snowboard cross, ja que ha passat a formar part de la Federació Espanyola d’esports d’hivern.

Recordem que avui comença el triatló de l’Estudiant de Ferro, amb prop de 100 alumnes participants, i que el Golf Lloret Pitch & Putt inicia també aquest dimecres un torneig solidari amb La Marató de TV3.

Darrers Programes

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa...
Avui la primera mitja hora la destinem a escoltar el magazine del Bisbat de Girona “Església Viva”, l’evolució del...
La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de...
Acabem la setmana explicant-vos que avui es presenta César Martín, el nou inspector que estarà al capdavant...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Religió Catòlica – 16 Gener 2021

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa realitzant una pregunta a correu@novaradiolloret.org

Església Viva – 16 Gener 2021

Avui la primera mitja hora la destinem a escoltar el magazine del Bisbat de Girona “Església Viva”, l’evolució del programa “Resurrexit” emès per primera...

La Llista – El millor de la setmana

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de la setmana.