10 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 12 DESEMBRE 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Obrim l’informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar explicant que Lloret de Mar és la seu avui d’un campionat territorial de natació adaptada de les comarques de Girona. Hi participaran unes 180 persones, amb discapacitat intel·lectual, vingudes d’arreu de la demarcació. Provenen d’una desena de centres d’educació especial. 

La competició constarà de diferents proves i distàncies amb estils de natació com crol, braça, esquena i papallona. A més, també hi hauran relleus i proves adaptades que consistiran en caminar a l’aigua o flotar. La competició, que ja fa 29 anys que es du a terme, per segon any consecutiu a la vila, se celebrarà aquest dijous a la Piscina de Lloret. L’organitza ACELL, la Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual, amb el suport d’Special Olympics i de l’Ajuntament de Lloret, entre d’altres.

Entrevista a Lluís Gratacós, responsable d’ACELL, que explica com serà aquest campionat territorial de natació adaptada de les comarques de Girona.

Entrevista a Ricard Salinas, director de la piscina, que valora el fet de ser-ne la seu i de les campanyes solidàries en les quals participen aquests dies.

Entrevista a Norma Rivas, coordinadora de la Creu Roja a la Selva Marítima, perquè, com cada any per aquestes dates, es fa una crida per col·laborar amb la campanya CAP NEN SENSE JOGUINA per a famílies sense recursos.

Entrevista a Cristina Garrido, mare d’un infant amb malaltia minoritària, sobre els actes que es fan aquest cap de setmana a Lloret per a la Marató de TV3. N’hi ha de tot tipus.

Entrevista a Marco Ramírez, president del Centre Excursionista, per saber detalls de la caminada organitzada per la costa del Centre Excursionista també a favor de la Marató de TV3.

Darrers Programes

Ple Municipal 29 Novembre 2021

Lloret Esportiu – 29 Novembre 2021