24.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 12 JULIOL 2018

Avui expliquem que Lloret reforça la seguretat amb sis blocs de formigó a la riera. Aquests blocs funcionen com a mesura antiterrorista, en impedir el pas de vehicles a les zones de vianants, i a més fan de suport a la campanya de civisme d’aquest estiu, centrada en evitar els sorolls a la destinació.

El cap de la policia local, Joaquim Martín, assenyala que Lloret, per l’elevada quantitat de turistes que rep cada any -que superen el milió de visitants- té un nivell antiterrorista de 4 sobre 5.

Donarem detalls d’aquestes mesures i també explicarem en què consisteix la campanya i a quin públic s’adreça. Ho van explicar ahir en roda de premsa l’alcalde Jaume Dulsat i el regidor Jordi Orobitg, juntament amb altres novetats d’aquest estiu, com el wifi a la platja de Fenals.

Entrevista a Joan Bernat, regidor d’Esports, perquè falten dos dies per la Night Trail i anunciarem com ens hi podem apuntar, tant en línia com de manera presencial.

Entrevista a Víctor Crespo, jugador lloretenc d’hoquei patins, que ha estat fitxat pel Basano, de la lliga italiana del Veneto. Explica quines sensacions té amb aquesta nova etapa esportiva. També parlem dels fitxatges al club de futbol i al de l’hoquei.

Acabem recordant dues cites musicals, aquesta nit, a Lloret: recital de piano amb Pilar López Carrasco al teatre, amb els Amics de la Música, i les havaneres al barri de Pescadors, que van haver de ser posposades per mal temps durant la revetlla de Sant Pere.

Darrers Programes

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA