29.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 12 JULIOL 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui obrim el magazine informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar explicant-vos que s’han programat una cinquantena d’activitats de tot tipus i per a totes les edats, que s’allargaran fins al 27 de juliol.

L’epicentre de la celebració, com sempre, serà el dimecres 24, Diada de Santa Cristina. Entre els diferents actes de la jornada, hi haurà la processó per mar fins a l’ermita de Santa Cristina, al matí, i el Ball de Plaça, a la tarda. A més, també destaca el dia 25, Diada de Sant Jaume, i el divendres 26, Diada de Sant Elm, en què es podrà gaudir del Castell de Focs Artificials.

Les primeres propostes de la Festa Major comencen aquest dissabte amb el torneig de futbol sala, les festes de la Mare de Déu del Carme i una audició de sardanes, amb la cobla Mediterrània. Per diumenge, hi haurà una trobada de vehicles clàssics i la ballada de country.

Entrevista a Cristian Fernández, regidor de Festes, per saber tots els detalls de la Festa Major de Santa Cristina i els actes més destacats.

Entrevista a Cristina Geremias, membre de la Plataforma Aturem la C-32, perquè l’entitat ha iniciat un seguit de visites guiades al patrimoni natural i cultural per on ha de passar la prolongació de l’autopista fins a Lloret. La proposta es titula “L’enigma de Lloret”.

Recordem que aquesta tarda es presentarà la revista “La dona dels nassos”, que parla sobre l’hospital psiquiàtric de Lloret, mentre diumenge la piscina de Lloret se suma a la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple” amb diferents activitats, entre les que destaca el salt a l’aigua. Es farà conjuntament a 900 piscines i platges de Catalunya.

Entrevista a Joan Domènech, president del Club Marina Casinet, sobre el concert de jazz que ha programat el Club Marina Casinet aquesta nit, per tancar la temporada.

Pel que fa a les propostes de dissabte, sabrem com es presenta la festa de la Mare de Déu del Carme, amb diferents activitats al llarg del dia.

Entrevista a Joan Casas, director del Cor Ars Nova Lloret, que oferirà una actuació amb bandes sonores de pel·lícules molt conegudes demà a les nou del vespre a la parròquia de Sant Romà.

Acabem repassant les propostes de diumenge. Destaquem la sortida a Vallter del Centre Excursionista de Lloret i la ballada de country que es farà a la Roca d’en Maig.

Darrers Programes