Divendres, 4 desembre 2020
11.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 12 SETEMBRE 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui dijous comença el curs escolar, per tant, s’han acabat les vacances i els estudiants de Lloret tornen avui a l’escola. Aquest curs, hi ha matriculats entre les edats d’infantil i primària 3.162 alumnes, mentre que en les etapes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius n’hi ha 2.217. En total, sumen 5.379 estudiants.

Aquest nou curs escolar comptarà amb un nou centre a la vila, l’Institut Sant Quirze, que funcionarà de manera provisional en un mòdul prefabricat, amb dues aules de Primer d’ESO. Compta amb 47 alumnes matriculats, que provenen de les diferents escoles de Lloret, i ajudarà a reduir la massificació. D’altra banda, en matèria d’educació, també cal destacar que al llarg d’aquest estiu, l’Ajuntament de Lloret ha invertit més de 100.000 euros en obres als centres. En concret, s’han fet 64 actuacions, la majoria amb l’objectiu de millorar la seguretat i el confort dels treballadors i usuaris d’aquests equipaments.

Entrevista a Francisco Pastor, regidor d’Educació, per explicar les novetats del nou curs escolar.

Parlem de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. Des de la ràdio vam fer un seguiment dels diferents actes, com la trobada de puntaires o l’ofrena floral. Avui sabem com va anar la jornada de l’Onze setembre, centrant l’atenció en el manifest que va llegir l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat.

Entrevista a Driss Labiade, president del Karate-do Lloret, perquè Lloret de Mar serà la capital del karate a finals d’any amb la segona edició de l’Open Internacional. Es tracta d’una competició que organitza el Club Karate-do Lloret i que reunirà més de 700 competidors de diferents continents: Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia.

Entrevista a Marina Nicolàs, regidora de la Biblioteca Municipal, que s’han obert les inscripcions dels cursos d’informàtica bàsica i Internet, que es duran a terme a l’equipament. L’oferta inclou tres cursos d’iniciació a la informàtica, un curs de navegació per Internet i un altre de suport a la preparació de les proves ACTIC.

Entrevista a David Abril, director de l’Esplai Shalom, que torna a l’activitat a partir del mes d’octubre, tots els dissabtes de quatre a sis de la tarda. S’adreça a nens i nenes entre 3 i 16 anys, que faran diverses activitats dirigides, tallers i gimcanes pel poble. Les inscripcions es podran fer el 21 i el 28 de setembre.

Acabem recordant que avui s’obren les inscripcions per als cursos de l’Oficina de Català, que començaran el 30 de setembre, i que aquesta nit, a les 9, hi ha un nou concert de Tono Blasi a la parròquia, dins del Festival de Guitarra del Mediterrani.

Darrers Programes

Acabem la setmana explicant-vos que les escoles de Lloret de Mar se sumen a la recollida d’aliments...
Avui parlem de la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual, del Pla de Nadal que ha...
Avui destaquem que la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual. L'esdeveniment popular manté la finalitat solidària,...
La costura, una afició convertida en professió, li va permetre tirar endavant quatre fills tota sola, després de quedar vídua ben jove.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Bon Dia Bona Hora – 4 Desembre 2020

Acabem la setmana explicant-vos que les escoles de Lloret de Mar se sumen a la recollida d’aliments de Cáritas. Els centres de...

Tertúlia Ciutadana – 3 Desembre 2020

Avui parlem de la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual, del Pla de Nadal que ha presentat el Govern de la...

Bon Dia Bona Hora – 3 Desembre 2020

Avui destaquem que la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual. L'esdeveniment popular manté la finalitat solidària, en aquest cas amb la...