Dimarts, 19 gener 2021
11.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 13 ABRIL 2017

Obrim el programa informant que els organitzadors d’SportsVest han suspès part de l’activitat programada. Segons l’Agència Catalana de Notícies, la previsió era portar fins a 1.800 estudiants britànics en tres tongades diferents al llar del mes d’abril.

Avui s’inaugura la primera edició del MIC de bàsquet. Lloret també n’és una de les seus i en coneixerem tots els detalls amb un dels responsables, Esteban Quifet.

Seguirem parlant de bàsquet perquè també avui comença un torneig mític ja a Lloret: l’Eurobasket. Cada any per Setmana Santa i a principis d’estiu, la competició porta fins a la vila equips d’arreu del món per passar uns dies de vacances a la vegada que gaudeixen d’aquest esport.

I un altre torneig clàssic a Lloret és el San Jaime de futbol, que arriba a la 39ena edició. Els detalls els coneixerem amb Isidro Riutort.

Dels esports farem un salt a la cultura per fer-nos ressò de la cantada de caramelles que oferirà la Coral Unió Lloretenca aquest diumenge pels carrers de Lloret. Ens en parla el director del grup, Manel Alsina.

També començarem a fixar-nos en Sant Jordi. D’una banda, conversem amb Leti Rodríguez, que serà una de les autores que rebran un reconeixement a la Nit de la Cultura Lloretenca per haver publicat un llibre l’últim any. D’altra banda, entrevistem la Kasandra López com a membre de l’associació de veïns del Rieral perquè l’entitat recull llibres de segona mà per vendre a la fira de Sant Jordi amb finalitats benèfiques.

 I a banda de totes aquestes qüestions, també fem un repàs de l’agenda d’aquests dies, en què hi ha prevista la bunyolada del Xino-Xano, la campanya d’ICV – EUiA titulada Tombem la truita i el concert del Trio Petit Barroc organitzat pels Amics de la Música, entre altres coses.

Darrers Programes

Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.
Iniciem setmana parlant amb César Martínez, nou cap de la policia local de Lloret de Mar. Fins...
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix...
El contingut de la primera hora el forma les poesies que recita Lourdes Roca i la informació que ens...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Curem-nos en salut – 19 Gener 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació.  Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...

Bon Dia Bona Hora – 19 Gener 2021

Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les vacunes contra la Covid-19. El...

Lloret Esportiu – 18 Gener 2021

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

Bon Dia Bona Hora – 18 Gener 2021

Iniciem setmana parlant amb César Martínez, nou cap de la policia local de Lloret de Mar. Fins ara César Martínez era sotsinspector...