14.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 13 ABRIL 2018

Avui expliquem que queden pocs dies per apuntar-se al Cycling Weekend, l’esdeveniment que portarà craks del ciclisme fins a Lloret com Indurain. El Lloret Cycling Weekend és el nom que rep el gran cap de setmana temàtic sobre ciclisme que se celebrarà a finals d’abril a la destinació. L’esdeveniment, que té per objectiu consolidar la destinació en […]

Avui expliquem que queden pocs dies per apuntar-se al Cycling Weekend, l’esdeveniment que portarà craks del ciclisme fins a Lloret com Indurain. El Lloret Cycling Weekend és el nom que rep el gran cap de setmana temàtic sobre ciclisme que se celebrarà a finals d’abril a la destinació.

L’esdeveniment, que té per objectiu consolidar la destinació en aquest àmbit esportiu, comptarà amb la presència d’un seguit d’esportistes d’elit.

És el cas de Miguel Indurain, Nani Roma, Marcel Alzamora o Clàudia Galícia. Juntament amb altres ‘cracs’ del ciclisme compartiran les seves experiències amb els participants del cap de setmana, a qui acompanyaran en les diferents activitats que tindran lloc a la vila del 27 al 29 d’abril.

La més destacada serà el Gran Fondo Lloret Costa Brava, una marxa cicloturista que ja compta amb 450 inscrits.

Entrevista a Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, que explica les activitats de caire esportiu que hi ha previstes a Lloret de Mar en els pròxims dies.

Entrevista a Meritxell Casacuberta, del Banc de Sang i Teixits de Girona, perquè aquest divendres hi ha jornada de donació de sang a Lloret. Es fa una crida als veïns perquè facin la seva aportació i ajudin, així, a millorar les reserves a hospitals i centres sanitaris. La recollida es fa al teatre municipal en horari de matí, de les 10 a la dues, i a la tarda, de 4 a 9.

Repassem actes destacats del cap de setmana i a la segona part tots els partits i competicions esportives d’aquests dies a Lloret.

Destaquem que aquest matí els alumnes de la Immaculada Concepció presenten els seus treballs de recerca i ens farem ressò de l’estada a Ginebra de tres estudiants de l’institut-escola de Lloret.

Recordem que aquest cap de setmana hi ha teatre i música amb el Casal de la Gent Gran i que els Teoria del Qua s’acomiaden del seu públic, després de 4 anys en actiu. Rememorarem els motius.

Darrers Programes