16.8 C
Blanes

PROGRAMA

BDBH – 13 MAIG 2019

Avui obrim el magazine informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar explicant-vos, que la Interampa acusa el conseller Bargalló de no dir la veritat en anunciar un nou institut-escola el curs 2020-2019. El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, no descarta que fins i tot se’n posin en marxa dos, però manté que el proper curs, […]

Avui obrim el magazine informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar explicant-vos, que la Interampa acusa el conseller Bargalló de no dir la veritat en anunciar un nou institut-escola el curs 2020-2019. El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, no descarta que fins i tot se’n posin en marxa dos, però manté que el proper curs, el 2019-2020, només s’inaugurarà un institut, tal i com s’havia anunciat.

Davant d’aquestes declaracions, fetes a la nostra emissora, la Interampa ha emès un comunicat. Respon al conseller que no diu la veritat i que el que pretén, de forma encoberta, és fer un institut a dins de l’escola Pere Torrent. A més, afirma que no concreta si el nou institut, que ha d’obrir portes el proper curs, serà també una escola nova, com demanen les associacions de mares i pares.

Entrevista a Carles Costa, president de la Interampa, per saber els motius d’acusar de faltar a la veritat al conseller Josep Bargalló, tot recordant les paraules que va dir el conseller.

En plana electoral, avui es fa el debat amb els 12 candidats, a partir de les 7 de la tarda, al teatre municipal, amb el diari El Punt Avui. Expliquem com s’ha previst l’acte, a més de fer difusió dels missatges de campanya del cap de setmana i dels actes d’avui dilluns.

Entrevista a Santi Escartin, membre de Xatrac, sobre la jornada ecològica del 19 de maig, en que s’organitza una neteja del fons marí i de la platja de Fenals, a fi de conscienciar sobre la quantitat de plàstic i deixalles que hi aboquem. L’esdeveniment, que es fa el mateix dia a Blanes, i es complementa amb tallers i xerrades, el promou la Joieria Grau.

Entrevista a Alfonsina Peppa, ultrarunner de Lloret, que ha guanyat la Costa Brava Stage Run, celebrada fa dos caps de setmana. Va ser la primera dona en arribar i la 6a a la classificació general.

Darrers Programes