9.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 13 OCTUBRE 2016

Avui expliquem que el Síndic de Greuges atén 25 visites a Lloret, entre elles, la plataforma Aturem la C-32.

El Síndic de Greuges ha rebut un total de 25 visites en el seu desplaçament a Lloret, el passat dimarts. Les persones ateses han presentat 21 queixes i han fet 5 consultes. Les problemàtiques plantejades han estat sobretot per temes de consum, com electricitat, aigua, gas i telefonia, i també habitatge, serveis socials, molèsties per sorolls, urbanisme, impostos o sanitat.

La meitat de les queixes presentades anaven adreçades a l’Ajuntament de Lloret i totes les visites ateses per l’equip del Síndic eren veïns d’aquí. Fins i tot, es van entrevistar amb representants de la plataforma Aturem la C-32.

Entrevista a Jaume Saura, adjunt general del Síndic de Greuges de Catalunya, per valorar les dades sorgides de les visites.

Entrevista a Frederic Guich, representant de la plataforma Aturem la C-32, que també ha visitat l’equip del Síndic de Greuges.

Entrevista a Carlos Maeso i Juana Faro, membres del grup Renacer, un col·lectiu d’ajuda mútua per a pares a qui se’ls ha mort el fill. Aquest cap de setmana fan una trobada a Lloret que inclourà tallers, una xerrada i una visita als jardins de Santa Clotilde.

Entrevista a Bartomeu Comas, director de l’obra DOTZE HOMES SENSE PIETAT, ja que aquest cap de setmana estrenen el drama clàssic del teatre i del cinema.

Entrevista a Assumpta Mercader, contista, perquè la Biblioteca Municipal se suma a l’Any Llull. Serà amb un taller sobre gravats i un conte sobre les faules de Ramon Llull, que es duen a terme aquest dissabte.

Darrers Programes