Divendres, 27 novembre 2020
14.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 14 FEBRER 2020

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Obrim el programa informatiu matinal de Nova Ràdio Lloret, aquest divendres, amb l’Associació Turística d’Apartaments de la Costa Brava que impulsarà un certificat de qualitat pels Habitatges d’Ús Turístic. El certificat consistirà en un segell que haurà de servir per identificar els establiments i els professionals que treballen dins de la legalitat.

A més, amb aquest nou certificat, també es vol continuar posant traves a tots aquells HUTs que estan en el mercat però que no estan legalitzats. Així, la intenció és lluitar contra l’intrusisme del gestor turístic. A més, es busca la implicació de la Generalitat. Tot i que encara no està definit com serà el certificat, segons el diari El Punt, l’empresa Criteris ha elaborat uns punts bàsics que donarien tres nivells de certificat: el primer estaria relacionat amb el compliment de la normativa legal; el segon seria pel compromís d’alta qualitat; i el tercer nivell acreditaria l’excel·lència, en funció d’aspectes com la sostenibilitat.

Entrevista a Àngela Galceran, gerent de l’Associació Turística d’Apartaments de la Costa Brava, perquè expliqui els detalls d’aquest certificat de qualitat pels Habitatges d’Ús Turístic.

Entrevista a Mireia Orpí i Anna Mas, directores de les llars d’infants Lola Anglada i Els Pops, perquè s’han adherit a la campanya “Taca’t pel càncer infantil”. Han organitzat una xocolatada benèfica per recaptar fons que aniran destinats a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Obrim plana esportiva per anunciar els partits de competició més destacats del cap de setmana, com el partit que disputarà el Club de Futbol Lloret davant del Palamós, en el derbi gironí de la Primera Catalana.

Repassem l’agenda d’activitats del cap de setmana. Recordem que aquesta nit es representa “El pequeño Poni”, un drama que parla sobre l’assetjament escolar, i que David Guapo actuarà al Gran Casino Costa Brava amb l’espectacle “Que nos frunjan la fiesta”.

Parlem de les dues sessions de contes que es fan dissabte al matí. La primera serà en el Racó dels Contes de la Biblioteca, amb la història titulada “Menudas ellas”. La segona es farà a la llibreria Can Gallissà, en què els més petits podran gaudir de dues històries: “Els calçotets del Llop” i “La vida anodina de la bruixa Resina”.

Entrevista a Francis Logstaff, presidenta de l’APASC, l’associació Protectora d’Animals Sense Casa, que organitza la tercera Gala benèfica.

Acabem recordant altres cites com el concert benèfic d’aquest dissabte del Festival de Guitarra del Mediterrani o l’espectacle de música uruguaiana que es farà diumenge a l’Hotel Guitart.

Darrers Programes

Avui destaquem que les persones que es vulguin vacunar de la grip tenen temps de fer-ho fins...
Avui parlem de les mocions que es presentaran en el pròxim ple de l'ajuntament, del relleu generacional...
Avui dijous avancem que el partit polític a l'oposició C's, proposa entregar una ajuda econòmica als taxistes...
Recupera la tertúlia especial sobre el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones.
Aquest dimecres ens despertem, des del punt vista informatiu, explicant-vos que l’associació de dones l’Aurora organitza una...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Bon Dia Bona Hora – 27 Novembre 2020

Avui destaquem que les persones que es vulguin vacunar de la grip tenen temps de fer-ho fins al 22 de desembre. Ho...

Tertúlia Ciutadana – 26 Novembre 2020

Avui parlem de les mocions que es presentaran en el pròxim ple de l'ajuntament, del relleu generacional al capdavant dels comerços i...

Bon Dia Bona Hora – 26 Novembre 2020

Avui dijous avancem que el partit polític a l'oposició C's, proposa entregar una ajuda econòmica als taxistes per comprar el material necessari...

Col·loqui ’25N en pandèmia’

Recupera la tertúlia especial sobre el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones.Hi intervenen...