Dilluns, 25 gener 2021
9.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 14 JULIOL 2020

Dimarts matí amb notícia solidària, la urbanització Els Pinars donarà a Cáritas els 1.500 euros de les seves festes. A causa de la situació provocada per la Covid-19 i dels protocols necessaris per evitar la propagació del virus, la comissió de festes dels Pinars ha decidit que aquest any no durà a terme cap acte. La quantitat que es destinava a la celebració de les festes de la urbanització, 1.500 euros, serà destinada a ajudar a l’entitat social. Des de Càritas a Lloret han agraït aquesta aportació.

A més, des dels Pinars han demanat a l’Ajuntament que la partida econòmica destinada a les festes de barris serveixi per contribuir amb la tasca que fan les entitats socials del municipi. Recordem que, setmanes enrere, l’Ajuntament va anunciar que se suspenien les festes de barri d’estiu, a causa de la pandèmia i en solidaritat amb les víctimes del coronavirus.

Entrevista a José Arjona, president de l’associació de veïns de la urbanització Els Pinars, per saber els detalls d’aquesta acció solidària amb Cáritas Parroquial.

Entrevista a Pau Palacín, subdirector de Samba Hotels, perquè l’Hotel Samba és el primer de Lloret de Mar en comptar amb el segell “Safe Tourisme Certified”. D’aquesta manera, s’acredita que la companyia compta amb els nous protocols de seguretat i benestar, amb exigents mesures higièniques i sanitàries.

Entrevista a Tono Blasi, organitzador i guitarrista dels concerts del Festival de Guitarra del Mediterrani, que torna aquest estiu amb concerts a la parròquia de Sant Romà. La primera audició serà el 30 de juliol. El cicle s’allargarà durant tots els dijous dels mesos d’agost, setembre i octubre.

Acabem en plana esportiva explicant que els clubs de rem de Lloret de Mar han tornat als entrenaments a l’aigua. Ho fan amb diverses mesures de seguretat i higiene, seguint un protocol marcat per la Federació Catalana de Rem, que vol reprendre les competicions en l’últim trimestre de l’any.

Darrers Programes

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix...
El contingut de la primera hora el forma les poesies que recita Lourdes Roca i la informació que ens...
L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial. Un espai...
Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa...
Avui ens acompanya el representant de la religió Islàmica a Lloret de Mar, Youseff Lyoussi.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Cocodril Club – 24 Gener 2021

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix i presenta, Albert Malla.

Ràdio Box – 23 Gener 2021

L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial. Un espai realitzat per Albert Batlle.

Religió Catòlica – 23 Gener 2021

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa realitzant una pregunta a correu@novaradiolloret.org

Religió Islàmica – 23 Gener 2021

Avui ens acompanya el representant de la religió Islàmica a Lloret de Mar, Youseff Lyoussi. Participa realitzant una pregunta a...