29.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 14 SETEMBRE 2016

Avui expliquem que més de 140.000 espectadors al Teatre de la Costa Brava Sud de Lloret i Blanes, en els seus tres anys de vida. El projecte del Teatre de la Costa Brava Sud de Blanes i Lloret es va posar en marxa per aprofitar sinèrgies, sumar esforços i coordinar les programacions dels teatres de […]

Avui expliquem que més de 140.000 espectadors al Teatre de la Costa Brava Sud de Lloret i Blanes, en els seus tres anys de vida.

El projecte del Teatre de la Costa Brava Sud de Blanes i Lloret es va posar en marxa per aprofitar sinèrgies, sumar esforços i coordinar les programacions dels teatres de les dues viles veïnes.

Sumant el nombre de públic que hi ha hagut durant aquest període, la xifra és prou rellevant. En total, més de 140 mil espectadors s’han assegut a la butaca per veure algun dels espectacles que s’hi ha programat. En concret, 65 mil a la sala de Blanes i 10 mil més, és a dir, 75 mil a la de Lloret. L’èxit de la fórmula, doncs, anima a continuar treballant en aquesta línia.

A partir d’aquesta setmana es posaran a la venda les entrades de la nova programació, la que tancarà el darrer trimestre del 2016. Sumant els dos municipis, el Teatre de la Costa Brava Sud de Lloret i Blanes s’han programat 55 espectacles a partir de l’1 d’octubre i fins al 7 gener del 2017.

Entrevista a Albert Robert, regidor de Cultura, per saber d’una banda, quines són les propostes que es podran veure al llarg d’aquest nou trimestre i, de l’altra, si el conveni de col·laboració amb Blanes s’ampliarà a curt termini.

Entrevista a Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar, perquè nega cap conxorxa en el tancament dels quatre hotelers presumptament fraudulents del municipi. L’alcalde rebutja frontalment que es parli de boicot a l’empresa.

Entrevista a Joan Mora, membre de la plataforma Aturem la C-32, ja que l’entitat ha presentat el recurs per evitar l’inici de la construcció del ramal que ha de comunicar la infraestructura viària amb Lloret.

Entrevista a Óscar Germán Vázquez, artista lloretenc, perquè demà la sala d’exposicions de la Biblioteca Municipal acollirà una nova mostra de pintura. L’artista exposarà les seves obres de pintura fins el 24 de setembre. Fem una primera aproximació d’aquesta exhibició amb el seu l’autor.

Darrers Programes