2.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 14 SETEMBRE 2017

Avui expliquem que la taula de forces polítiques i socials de Lloret fa costat a Jaume Dulsat, davant la citació de la fiscalia als alcaldes que donen  suport al referèndum. La fiscalia cita a declarar tots els alcaldes firmants del decret de suport a l’1-O, que són 712 i representen 3 quartes parts dels municipis […]

Avui expliquem que la taula de forces polítiques i socials de Lloret fa costat a Jaume Dulsat, davant la citació de la fiscalia als alcaldes que donen  suport al referèndum.

La fiscalia cita a declarar tots els alcaldes firmants del decret de suport a l’1-O, que són 712 i representen 3 quartes parts dels municipis de Catalunya. Però el fiscal general de l’Estat va més enllà. Ha ordenat als Mossos que, en cas que no compareguin, els detinguin i els portin a la fiscalia en compliment de les seves funcions de policia judicial.

Les reaccions no s’han fet esperar. Molts alcaldes, indignats, mantenen el suport a la convocatòria del referèndum.

Des de Lloret ha reaccionat la Taula de forces polítiques i socials, que conformen els partits PdeCAT, ERC, la CUP, i les associacions Lloret per la Independència, el barri dels Pescadors, Lloret amb el Sàhara, la Confraria de Pescadors, la Colla Gegantera, l’Associació de Puntaires, l’Obreria de Santa Cristina, el Club Nàutic i el Club Natació.

Entrevista a Anna Maria Boix, portaveu de Lloret per la Independència, que explica que donen suport a l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, davant el reclam de la fiscalia general de l’estat.

Entrevista a Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, perquè Lloret es troba aquests dies a Torremolinos, a Màlaga, per participar en una aliança de destinacions madures.

Escoltem a una parella de visitants, els belgues Peter i Frieda Maus, que vénen cada any de vacances i han renovat els seus vots matrimonials al nostre municipi.

Entrevista a Sargis Knyzyan, artista, sobre l’obra que exposa a l’espai Marina, als baixos de l’Ajuntament.

Entrevista a Jaume Junque, organitzador de la tercera jornada canina, que tindrà lloc a la plaça de Mossèn Pere Torrent aquest diumenge.

Darrers Programes