Dimarts, 20 octubre 2020
16.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 14 SETEMBRE 2020

Iniciem setmana amb el curs escolar, gairebé 5.000 alumnes tornen avui a les aules de Lloret per iniciar el nou curs. Els centres educatius de la vila reprenen l’activitat acadèmica enmig de la incertesa provocada per la pandèmia.

Un total de 4.915 estudiants, entre infantil, primària, ESO i batxillerat, hauran d’adaptar-se a estrictes mesures de seguretat, per minimitzar el risc de contagi. En concret, comencen el curs 960 alumnes de segon cicle d’educació infantil, 2.105 de primària i 1.850 entre ESO i batxillerat, a banda dels alumnes que formaran part dels cicles formatius. Davant del neguit de moltes famílies, a causa de la situació del coronavirus a Catalunya, des de l’Ajuntament de Lloret s’ha volgut enviar un missatge de tranquil·litat. Des del consistori asseguren que els infants i adolescents no estaran tan segurs enlloc com ho estaran a les aules.

Entrevista a Carlos Costa, president de l’Associació de Famílies d’Alumnes de Lloret, perquè han decidit no organitzar, de moment, cap activitat extraescolar per evitar riscos de contagis. Abans escoltem les declaracions del regidor d’Educació, Albert Ferràndez.

Entrevista a Cristina Cabañas, presidenta de la Fundació Climent Guitart, ja que la quarta edició del Terres Festival ha premiat el documental “Climent Guitart, Pioner del Turisme” amb el guardó al Millor migmetratge documental. La producció repassa la biografia de l’empresari lloretenc Climent Guitart, a qui es presenta com un pioner i visionari de la indústria del turisme a Catalunya.

Recuperem el discurs de l’alcalde, Jaume Dulsat, el passat divendres en la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. Escoltem els fragments més destacats d’aquest discurs institucional, que es va centrar en la pandèmia i la conseqüent crisi social i econòmica.

Entrevista a Àngel Mullera, l’atleta lloretenc, que realitza una sèrie d’entrenaments oberts i gratuïts per a nascuts a partir de l’any 2004, sigui quin sigui el seu nivell. El Club d’Atletisme Lloret – La Selva els organitza a partir de dimarts.

Finalment coneixem l’oferta dels cursos de l’Oficina de Català, que avui obre les inscripcions. Com sempre, es faran classes de tots els nivells de català. Enguany, amb diverses restriccions i aforaments limitats a causa de les mesures de seguretat de la Covid-19. Entrevistem a Cesca Cornellà, directora de l’Oficina de Català.

Darrers Programes

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.
Aquesta setmana comença amb la notícia que la Confraria de Pescadors ha venut Es Tint a l’Ajuntament....
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himne.
L’actualitat musical i les novetats de la setmana…
Programa que acull les diferents confessions religioses que conviuen a Lloret de Mar. Una trobada per parlar de la seva història, activitats, celebracions i rituals.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Lloret Esportiu – 19 Octubre 2019

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

Bon Dia Bona Hora – 19 Octubre 2020

Aquesta setmana comença amb la notícia que la Confraria de Pescadors ha venut Es Tint a l’Ajuntament. A tot Catalunya només hi...

Cocodril Club – 18 Octubre 2020

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himne.

Ràdio Box – 17 Octubre 2020

L’actualitat musical i les novetats de la setmana…