11.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 15 FEBRER 2018

Avui expliquem que les classes de 5è de Primària trien els 14 alumnes que conformaran l’Ajuntament dels Infants. Es torna a engegar el projecte de l’Ajuntament dels Infants. En aquesta onzena edició, que hi ha novetats, es manté el mateix doble objectiu: implicar els alumnes de 10 i 11 anys en la millora del seu entorn, que és el Lloret. I de pas conèixer com funcionen unes eleccions i la feina que fan regidors i alcalde al consistori.

El procés ha començat a les aules, en què els alumnes que volien ser candidats han demanat el vot als seus companys d’aula. Aquest dimecres ha arribat el dia de les eleccions, que s’han celebrat amb urna, butlletes i el recompte corresponent.

Amb emoció i aplaudiments, els alumnes han triat els 14 representants de totes les classes de 5è de Primària. Són de les escoles Àngels Alemany, Pompeu Fabra, Pere Torrent, Institut-Escola de Lloret, Immaculada Concepció i Esteve Carles.

Entrevista a Mònica Cunill, regidora d’Ensenyament, sobre la constitució, el proper dilluns, de l’Ajuntament dels Infants, en què els representants de cada classe, juntament amb l’alcalde, debatran i triaran una proposta de millora per a Lloret.

Entrevista a Lluís Poch, director de la fundació Jordi Comas,  perquè aquesta entitat i l’Agència Catalana de Turisme organitzen una jornada de debat, aquest divendres a Girona, sobre turisme i sostenibilitat. Hi participen un llarg llistat de ponents, d’alt nivell, entre ells, l’alcalde de Lloret Jaume Dulsat.

Entrevista a Montse Belisario, directora del Convention Bureau, per saber com promociona Lloret de Mar la seva oferta de turisme de congressos i esdeveniments aquests dies a Màlaga i a París.

Entrevista a Miquel López, tècnic del Museu Marítim de Barcelona, sobre un concurs de microrelats que organitza el Museu Marítim de Barcelona, amb el qual col·labora l’equipament lloretenc.

Entrevista a Cristina Piñeiro, advocada, que parlarà sobre divorcis i separacions en la xerrada de caire mensual que organitza l’Associació de Dones L’Aurora.

Darrers Programes