26.4 C
Blanes

PROGRAMA

BDBH – 15 JULIOL 2016

Avui informem que Carles Puigdemont serà a Lloret per Santa Cristina. El president de la Generalitat serà el proper 24 de juliol aquí, on viurà en primera persona i com a convidat d’honor els actes centrals de la Festa Major de Santa Cristina. Feia 34 anys, des del 1982, que un president de la Generalitat no venia […]

Avui informem que Carles Puigdemont serà a Lloret per Santa Cristina. El president de la Generalitat serà el proper 24 de juliol aquí, on viurà en primera persona i com a convidat d’honor els actes centrals de la Festa Major de Santa Cristina. Feia 34 anys, des del 1982, que un president de la Generalitat no venia a la vila per la gaudir d’aquesta diada tan especial per als lloretencs. La visita de Puigdemont serà, sens dubte, el moment més destacat de la festivitat, que avui dóna el tret de sortida. S’allarga 11 dies, amb prop d’una 50a de propostes, entre concerts, competicions esportives, activitats infantils, àpats populars, visites culturals, cinema o dansa.

Entrevista a Jume Dulsat, alcalde de Lloret, que donarà el missatge institucional de Santa Cristina 2016.

Entrevista a Francesc Alsina, Gerent de l’associació de Comerciants, per comentar com son i a on es poden aconseguir els buscats mocadors de Festa Major, que reparteixen els comerciants i que són solidaris donant un cop de mà a la Yaiza.

Donarem l’última hora de l’operació Tro, en què Gustavo Buesa va quedar ahir en llibertat després de respondre les preguntes de la Guàrdia Civil. Ell i els altres dos investigats, el secretari i l’interventor, declararan el 21 de juliol.

Durant el programa detallarem amb xifres les visites dels equipaments culturals de Lloret, que van a més en turistes i ingressos. L’indret és concorregut continuen essent els jardins de Santa Clotilde.

Entrevista a Joan Bernat, regidor d’Esports, per saber detalls de la Night Trail. Una cursa nocturna de muntanya, que es farà el 13 d’agost. Les inscripcions són obertes.

Entrevista a Albert Hernando, responsable de l’empresa Mòbil Parc, per parlar una novetat de la festa major, el tobogan gegant que es munta diumenge el matí a l’avinguda Pau Casals.

Entrevista a Albert Santiago, membre de la colla de Gegants, que explica la trobada prevista per dissabte amb una vintena de colles, algunes vingudes de València i la Catalunya Nord, diumenge el Pintagegants i dilluns, el seguici.

Darrers Programes