10.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 15 JULIOL 2020

Avui parlem de la campanya “Hola, us esperàvem”, per impulsar el comerç i la restauració a la vila. La campanya està impulsada per l’Ajuntament de Lloret, el gremi de bars, restaurants i cafeteries i l’associació de comerciants amb la intenció de reforçar i consolidar l’estratègia de preparació post Covid-19 que ha fet el municipi. A […]

Avui parlem de la campanya “Hola, us esperàvem”, per impulsar el comerç i la restauració a la vila. La campanya està impulsada per l’Ajuntament de Lloret, el gremi de bars, restaurants i cafeteries i l’associació de comerciants amb la intenció de reforçar i consolidar l’estratègia de preparació post Covid-19 que ha fet el municipi.

A través de la campanya, es pretén donar un missatge proper i d’acollida a lloretencs i visitants. Els establiments que hi ha participen compten amb un pack que consisteix en un vinil de benvinguda per instal·lar a l’entrada i dos adhesius. En un d’ells, es demana mantenir el distanciament social i en l’altre hi ha recomanacions generals de prevenció de la Covid-19. Els materials són gratuïts. Els establiments els poden sol·licitar al Departament de Comerç de l’Ajuntament de Lloret o al correu electrònic [email protected] <mailto:[email protected]>.

Entrevista a Lara Torres, regidora de Comerç, Francesc Alsina, gerent de l’associació de Comerciants, i Nino Gómez, president del Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries de Lloret, per ampliar la informació d’aquesta campanya.

Entrevista a Marina Nicolàs, regidora de la Biblioteca, perquè el servei obre avui el programa d’activitats d’estiu amb diverses propostes. Aquesta tarda, es farà un taller infantil d’slime.

Espigoladors és una fundació solidària que organitza, aquest matí a Palafolls, una recollida o espigolada de cols. Busca voluntaris per poder dur a terme aquesta acció, la qual recollirà aliments que no es venen i que per tant es malbaraten. Els farà arribar a diferents entitats socials, com Càritas de Lloret, d’Arenys i el Centre de Suport Alimentari a Mataró.

Recordem que aquesta nit arriba la segona sessió del cicle Cinema d’Estiu, amb la projecció de la pel·lícula ‘Green Book’, del director nord-americà Peter Farrelly i amb els actors Viggo Mortensen i Mahershala Ali. Serà a les 10 de la nit a les Alegries. Els membres del veïnat oferiran servei de bar.

Acabem en plana esportiva per saber com es presenta la pròxima temporada per l’equip femení del Club Hoquei Lloret, que competirà un curs més a la Primera Nacional Catalana. Ho farà amb una plantilla renovada, amb quatre noves jugadores. Per saber més coses, entrevistem l’entrenador de l’equip, Sergio Alonso.

Darrers Programes